Investeren en handelen in crypto’s als bitcoin (BTC) is superleuk. Maar het is voor veel mensen ook verstandig om te diversifiëren. Je kunt namelijk ook aandelen kopen. Als complete beginner kan ik me voorstellen dat het spannend is om daarmee te starten. Daarom heb ik een afspeellijst voor je gemaakt met een paar hele eenvoudige video’s over het openen van een account bij DEGIRO en het kopen van aandelen en ETF’s via dit platform.

DEGIRO-tutorial: accounts, aandelen en orders

In deze tutorial leg ik je stap voor stap uit hoe je kunt beginnen. We beginnen met het openen van een rekening bij DEGIRO. Dan kijken we naar de verschillende soorten accounts bij DEGIRO: basic vs active vs trader accounts. Ook leg ik uit hoe je geld kunt storten op DEGIRO. En dan gaan we natuurlijk praten over hoe je nou aandelen en ETF’s koopt. Dat doen we aan de hand van een video over de verschillende orders die je bij DEGIRO (en andere exchanges) vindt: market orders, limit orders, stoploss orders en stoplimit orders.

Als je na deze video nog vragen hebt over het beleggen in aandelen en ETF’s, laat het me zeker even weten in de comments onder een van de video’s. Dan kan ik daar in de toekomst video’s over gaan maken!

Ikzelf ben eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heb me vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heb ik mijn levensmissie gevonden: een financieel gezond leven voor iedereen. Op mijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maak ik onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij ik gebruikmaak van mijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volg ik de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op mijn website, of begin meteen met het investeren in jezelf!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.