Bitcoin (BTC) kust momenteel de huidige support van $40.000, maar de vraag is of we deze gaan houden? Houden we de support, tevens ondersteund door de POC van de VPVR, dan zien we een re-test van de weerstand op $45.000 waarschijnlijk snel weer terug. Breken we de support, wat zeker mogelijk is nu de tech-aandelenmarkt niet al te sterk is, dan zit $29.000 dollar zeker in het vat. In deze video lopen we door mijn volledige analyse en geef ik je mijn kijk op de huidige bitcoin koers.

Join de Cryptonite familie!

Corné Marchand is sinds de bull run van 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Sinds januari 2021 is hij een eigen online platform gestart waarmee hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen heeft geholpen om winstgevend te leren investeren en traden in crypto.

Wat onderscheidend is aan de methodes van Corné, is dat alles in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd. Zo is het gemakkelijk voor iedereen te begrijpen, wat Corné ook terug ziet bij zijn leden. Mannen en vrouwen, van jong tot oud, zijn aan de slag gegaan met de Cryptonite methodes en traden nu winstgevend.

Corné zijn slogan: ‘’kom bij de kleine groep met wolven en verlaat de kudde met schapen’’

Wil je meer leren over de methodes van Corné, dan kun je je aanmelden voor zijn gratis cryptocurrency training.

Eerst wat meer te weten komen over Corné Marchand en zijn platform? Surf dan even naar www.cornemarchand.nl.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.