We worden samen steeds sneller een beetje armer. En daar kan je helemaal niks tegen doen. Althans, zo lijkt het. De inflatie liep in de maand juli op naar het hoogste niveau sinds sinds 1975. Dit is slechts een voorbeeld van de veeele, economisch gezien, historische gebeurtenissen die momenteel plaatsvinden. Afgelopen week vroeg iemand mij: wanner begint de volgende crisis? Als je het aan Madelon vraagt zitten we er reeds middenin.

“Het volk is niet slim genoeg om deze materie te begrijpen,” zei de hoofdeconoom van een grote bank deze week in een TV programma. Ze zeggen daarom: het is de schuld van de banken en er ontstaat iets als ‘de elite vs het volk’. In de nieuwe video van Madelon word je een uur lang weer helemaal bijgepraat over de staat van de economie, stijgende inflatie en natuurlijk bitcoin (BTC)!

Join de MoneyTalks community!

Sinds kort bestaat de MoneyTalks community van Madelon! In deze online community kan je vragen stellen en kennis delen! Ook maakt Madelon er technische analyses op aanvraag worden er Q&A-sessies georganiseerd waarin live vragen kunnen worden gesteld. Maak je je eigen analyses, dan kunnen de experts in de community daar een blik voor je op werpen!

Madelon legt ook uit! Middels de cursussen van Madelon leer je onder andere hoe je veilig en vertrouwd aan de slag kan gaan met bitcoin en andere cryptocurrencies en hoe je winst kan boeken met het investeren in crypto. Kennismaken met Madelon? Bekijk dan ook haar gratis cursussen! 

In de gratis cursus Crypto & Trading academy krijg je een preview van onderwerpen als Bitcoin, andere cryptocurrencies, hoe deze veilig op te slaan en je eerste crypto’s aanschaffen. Daarnaast leer je de basis van technische analyse. Deze gratis cursus is een voorproef op de volledige cursus.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.