Vandaag heb ik het over layer 0 technologie. Ik zal vertellen wat layer 0 is, waar het allemaal voor gebruikt kan worden én welke crypto’s mogelijk goed zijn om in te investeren. Ik denk zelf dat layer zero technologie heel belangrijk gaat worden voor de wereld van blockchain en de wereld van crypto.

Toch weten veel mensen nog niet wat layer 0 technologie precies is en wat het inhoudt. Daarom leg ik vandaag uit wat layer 0, layer 1, layer 2 én layer 3 technologie is. Layer 1: blockchains die afzonderlijk van elkaar werken; Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), etc. Layer 2: probeert layer 1 blockchains meer schaalbaar te maken. Layer 3: de applicatielaag, een soort app store voor blockchains. Layer 0: zorgt ervoor dat verschillende layer 1, 2 en 3 projecten met elkaar kunnen communiceren.

Layer 0: de infrastructuur van blockchain

Layer 0 bouwt dus als het waren een infrastructuur voor blockchains. Hierdoor verbetert de cross chain compatibility van de layer 1 blockchains en kunnen de crypto’s samen sterker worden. Voorbeelden van layer zero blockchains zijn Polkadot (DOT) en Cosmos (ATOM). Het hele layer 0 netwerk is nog vrij nieuw. Daardoor heeft het momenteel nog weinig tractie. Dit komt ook doordat het nog niet echt een hype is. Zelf denk ik wel dat het groot gaat worden, maar niet per se een hype zal worden. Het is namelijk niet zoiets als non-fungible tokens (NFT’s) wat populair werd, omdat mensen er in korte tijd héél veel geld mee konden verdienen.

Ikzelf ben eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heb me vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heb ik mijn levensmissie gevonden: een financieel gezond leven voor iedereen. Op mijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maak ik onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij ik gebruikmaak van mijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volg ik de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op mijn website, of begin meteen met het investeren in jezelf!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.