Het IMF, de Verenigde Naties (VN) en ook ons eigen Centraal Plan Bureau (CPB) gaven deze week een waarschuwing.  Volgens het IMF verslechtert de mondiale economie. De VN wil dat Centrale Banken stoppen met het verhogen van de rente. En volgens het CPB is een nieuwe Eurocrisis aanstaande door oplopende schulden

. We staan dus op een tweesplitsing:

Korte Termijn denken = infuus van de overheid, pappen en nathouden
Lange Termijn denken = concrete oplossing, die nu even pijn doet…

Waar zou jij voor kiezen? Madelon gaat in haar nieuwe video in op de huidige situatie. Daarnaast deelt ze nog een interessante technische analyse van bitcoin (BTC)!

Join de MoneyTalks community!

Sinds kort bestaat de MoneyTalks community van Madelon! In deze online community kan je vragen stellen en kennis delen! Ook maakt Madelon er technische analyses op aanvraag worden er Q&A-sessies georganiseerd waarin live vragen kunnen worden gesteld. Maak je je eigen analyses, dan kunnen de experts in de community daar een blik voor je op werpen!

Madelon legt ook uit! Middels de cursussen van Madelon leer je onder andere hoe je veilig en vertrouwd aan de slag kan gaan met bitcoin en andere cryptocurrencies en hoe je winst kan boeken met het investeren in crypto. Kennismaken met Madelon? Bekijk dan ook haar gratis cursussen! 

In de gratis cursus Crypto & Trading academy krijg je een preview van onderwerpen als Bitcoin, andere cryptocurrencies, hoe deze veilig op te slaan en je eerste crypto’s aanschaffen. Daarnaast leer je de basis van technische analyse. Deze gratis cursus is een voorproef op de volledige cursus.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.