In dit artikel delen we een exclusieve analyse van avalanche (AVAX) uit onze Premium omgeving. Deze analyse dient als voorproefje van onze Premium diensten, maar kan ook financieel voordeel bieden. In onze Premium groep delen ervaren analisten wekelijks meer dan 20 technische analyses waar meer dan 1.000 leden van profiteren.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse Avalanche (AVAX) koers

De analisten van Crypto Insiders verschuiven even hun focus van ethereum (ETH) naar avalanche, aangezien de AVAX koers sneller zijn doel lijkt te naderen. De analisten hebben daarom ook weer een nieuwe update voor hun AVAX analyse gedeeld in de Premium omgeving, die luidt als volgt:

“Ons geduld lijkt beloond te worden, AVAX maakt eindelijk de laatste verwachte neerwaartse beweging. We hebben al geruime tijd voorspeld dat er nog een laatste neerwaartse wave zou komen richting de groene instapzone. Desondanks willen we niet overhaast te werk gaan en moeten we nog iets geduldiger blijven tot de koers ergens tussen de $12,62 en $13,80 bevindt. 

In deze zone zullen we overwegen in te stappen omdat we vanuit hier weer een flinke stijging verwachten. Hoe hoog AVAX uit zal komen is nog iets te vroeg om in te schatten, maar we houden rekening met een target rond de $24, wat een stijging van 80% zou kunnen betekenen. 

Het is belangrijk om te benadrukken dat deze koersbeweging zich over een langere periode zal ontvouwen. We zullen daarom regelmatig updates verstrekken over de ontwikkelingen van AVAX binnen onze Premium omgeving.”

Deze analyse is op 24 mei met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community.

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Kopieer transacties van succesvolle handelaren via Bybit

Met een Bybit account kopieer je eenvoudig de transacties van succesvolle handelaren, en maak je winst wanneer zij dat doen. Het is ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.