Onderstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies.

Heb je ook moeite om geld te verdienen met handelen? Om steeds te verliezen tegen de whales die de markt en zelfs het nieuws constant manipuleren?

Dan ben je niet alleen:

Slechts 3% van de handelaren verdient geld

En van die 3% gaat het overgrote deel van dat geld naar de top 1%! Dat vinden wij van ProfitFarmers complete onzin.

Bedenk dat van de tientallen miljaren dollars die dagelijk worden verhandeld, filtert bijna alle winst naar de top 1% van de whales.

Dat komt omdat handelen tegen de whales hetzelfde is als vechten tegen de gladiatoren in het Colosseum in de Romeinse tijd, maar dan met een houten lepel. Je concurreert met mega-whales die miljoenen dollars bezitten en supergeavanceerde computers gebruiken die de markt 24/7 analyseren. Het is geen eerlijk gevecht.

Bij ProfitFarmers hebben we 4 belangrijke elementen geïdentificeerd die de 3% winnaars onderscheiden van de 97% verliezers. Zie deze tips als extra wapens om mee te vechten in het Colosseum. Het is dan wellicht alsnog geen eerlijk gevecht, maar je maakt in elk geval kans.

Voordat we tips bespreken, onthoud alsjeblieft het volgende; het is vrijwel onmogelijk om winst te maken met handel zonder te leren hoe je dat goed doet.

Dit zijn naar onze mening de vier belangrijkste handelsstrategieën

1. Risicomanagement

Dit is je schild in het gevecht. Het beschermt je tegen alles wat er in de arena gebeurt – tijgers, barbaren, strijdwagens en zelfs cryptomarktschommelingen die veroorzaakt worden door hebzuchtige whales.

Dit is wellicht het belangrijkste stukje van de handel. Een goed risicobeheer voorkomt dat je je hele rekening opblaast voordat je de kans hebt gehad om geld te verdienen.

De top 1% van de handelaren is meedogenloos en doordacht. Jij moet dat ook zijn. Riskeer nooit meer dan 2 tot 5% van je vermogen per transactie.

Dat betekent dat als jouw transactie van de instapprijs naar de stop-loss zakt, je slechts 2 tot 5% van je vermogen verliest. Dit zorgt ervoor dat je niet volledig bent overgeleverd aan marktschommelingen en marktmanipulatie.

Ontvang hier de risicobeheergids van ProfitFarmers in de gratis ‘Moonbag’

2. Handelsstrategie

Dit is je strijdplan. Het is een strategie die je als je broekzak kent en die je veilig houdt in het heetst van de strijd. De sleutel is om te vinden wat voor jou werkt en dat je je eraan houdt.

Je kunt bijvoorbeeld kijken aan oversold-indicatoren naast prijsactie, volume en ondersteuningszones voor een lange handelsconfiguratie. Zoek wat werkt en blijf daarbij.

Goed nieuws is dat onze signalen van ProfitFarmers gebaseerd zijn op verschillende handelsstrategieën. Ons algoritme detecteert automatisch de optimale strategie voor jou.

3. Handelsplannen

De top 1% van de handelaren heeft gedetailleerde parameters voor het in- en uitstappen van transacties, en ze houden zich daaraan. Deze bevatten handelsparen, instapzones, winstdoelen en uitstapplannen.

Dat zorgt ervoor dat je altijd emotieloos blijft tijdens het handelen. Hierdoor is handelen niet alleen minder stressvol, je zult ook veel objectievere beslissingen kunnen nemen.

Elk signaal van ProfitFarmers bevat een volledig handelsplan.

Ontvang gratis handelsplannen in de ProfitFarmers Moonbag.

4. Technologie

Dit is wellicht het belangrijkste onderdeel. Nu is het bijna een eerlijk gevecht!

Tegenwoordig bestaat handelen uit miljoenen computers die 24/7 met elkaar vechten. En vergeet niet dat de whales oneindig veel hulpbronnen tot hun beschikking hebben. Zij kunnen constant de prijs volgen en optimale beslissingen nemen en dat vinden wij van ProfitFarmers niet eerlijk.

Daar kun je als gemiddelde particuliere handelaar niet mee concurreren. Het is alsof de Romeinse kijzer de poorten opent voor hordes van Barbaren en jij staat daar nog steeds alleen met je houten lepel.

ProfitFarmers.com: hoe geef je jezelf een kans?

ProfitFarmers is een alles-in-één handelsplatform dat met kunstmatige intelligente handelsplannen genereert en combineert met copy-trading en andere geavanceerde functies. Het belangrijkste voordeel is dat het meeste van het harde werk voor je gedaan wordt, zoals het onderzoeken, plannen en uitvoeren van transacties. Je hoeft alleen maar brandstof toe te voegen en je bent onderweg.

ProfitFarmers biedt je een signaal, jij kopieert het, past het plan aan en laat het platform de rest doen. In plaats van tegen de whales te vechten, kun je dezelfde tactieken als hen gebruiken om te winnen! Dit is hoe je naar de top 3% van de handelaren stijgt.

Ontvang dit alles en meer:

Handelssignalen met winstpercentage van 78%
Vrije markt scanners
Educatie over handelen
Marktupdates en strategieën

Je kunt zelf risicobeheer, handelsstrategie, handelsplanning en geavanceerde tactieken leren, of je kunt de ProfitFarmers gratis Moonbag ontvangen. Laat de whales niet winnen en geef jezelf een eerlijke kans.

Bovenstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.