Ontzettend veel mensen die starten in de cryptowereld willen graag enorm grote  bedragen gaan verdienen. Zij zien daarom future- of leverage trading hier als beste optie voor, maar komen vaak van een koude kermis thuis.

De verliezen gaan vaak veel harder en emotie is niet onder controle te houden. Mijn advies is dan ook om eerst goed te leren traden zonder leverage. Als je dit onder de knie hebt kan je starten met een lage leverage tot maximaal 5x.

Mijn advies is om leverages hoger dan 20x links te laten liggen en niet te gaan ‘gokken’ op deze manier.

In deze video leer ik je meer over leveraged future trading en wat hier bij komt kijken. Vergeet niet om op het kanaal te abonneren als je meer van dit soort video’s wil zien.

Leverage trading kan je doen op de FTX cryptocurrency exchange. Lees hier meer over FTX.

Join de Cryptonite familie!

Corné Marchand is sinds de bull run van 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Sinds januari 2021 is hij een eigen online platform gestart waarmee hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen heeft geholpen om winstgevend te leren investeren en traden in crypto.

Wat onderscheidend is aan de methodes van Corné, is dat alles in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd. Zo is het gemakkelijk voor iedereen te begrijpen, wat Corné ook terug ziet bij zijn leden. Mannen en vrouwen, van jong tot oud, zijn aan de slag gegaan met de Cryptonite methodes en traden nu winstgevend.

Corné zijn slogan: ‘’kom bij de kleine groep met wolven en verlaat de kudde met schapen’’

Wil je meer leren over de methodes van Corné, dan kun je je aanmelden voor zijn gratis cryptocurrency training.

Eerst wat meer te weten komen over Corné Marchand en zijn platform? Surf dan even naar www.cornemarchand.nl.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.