De maand februari zit boordevol updates voor zowel de Covesting community als houders van COV tokens. De meest recente updates, namelijk de nieuwe COV-gedenomineerde margehandel-accounts en strategiemanager-accounts, hebben de industrie in rep en roer gebracht.

De in Europa gevestigde fintech ontwikkelaars zijn echter nog lang niet klaar en hebben weer een nieuw COV token programma geïntroduceerd dat het winstmodel voor Covesting drastisch verbetert voor copy trading volgers met COV. Bovendien belooft de routekaart van het bedrijf nog ambitieuzere nieuwe functies in de toekomst. Laten we eens kijken naar alles wat de COV utility token kan ontgrendelen.

Volg deze route naar hogere winsten

Deze week debuteerde Covesting de nieuwste update in een reeks veelbelovende utility updates die zijn ontworpen voor COV token houders. Het nieuwe programma verhoogt de winst drastisch voor volgers.

De Covesting copy trading module verbindt hoog aangeschreven strategiemanagers van over de hele wereld met volgers die graag willen verdienen aan de huidige once-in-a-lifetime marktvolatiliteit. In de standaard winstverdeling ging 20% naar de strategiemanager, 20% naar het platform en maar liefst 60% naar de volger. Maar onder de nieuwste voorwaarden ontvangen volgers die in het bezit zijn van COV, zelfs tot 75% van de winst!

Gebruikers kunnen het nieuwe programma vanaf vandaag activeren door het vereiste aantal COV tokens in de MyCOV-sectie van PrimeXBT vast te zetten en een Advanced-, Premium- of Elite-lidmaatschap in te schakelen. Elke lidmaatschapsniveau biedt een steeds betere set hulpprogramma’s op accountniveau die de winstgevendheid verbeteren voor alle soorten Covesting gebruikers over de hele linie.

Nog veel meer winstgevende functies gepland

De toename van het winstaandeel voor volgers die COV bezitten, komt slechts enkele weken nadat nieuwe margehandel- en strategiemanager-accounts live zijn gegaan op PrimeXBT. Deze nieuwste innovaties blijven ook nieuwe vraag naar de COV token creëren en introduceren een overvloed aan nieuwe kansen voor Covesting gebruikers.

Terwijl deze meest recente update zich richt op volgers met COV, zal de volgende grote update, volgens de routekaart van Covesting, gericht zijn op strategiemanagers. Het aankomende COV programma stelt strategiemanagers in staat om tot 25% van de winst te ontvangen op het Elite niveau, een stijging ten opzichte van de standaard 20%.

Andere beschikbare programma’s die via COV lidmaatschappen worden ontgrendeld, zijn onder meer een toename van het aantal individuele volgers en een korting op de handelskosten. Het activeren van een COV lidmaatschap verhoogt ook de variabele APY die wordt gegenereerd via staking van de opbrengstrekening met maar liefst 2x.

Hoe je aan COV tokens kunt komen

De COV token is een ERC-20 utility token die eigen is aan het Covesting ecosysteem en de innovatieve productreeks. De COV token is een integraal onderdeel van elke ervaring die is ontwikkeld door de vooraanstaande Europese fintech ontwikkelaar. In tegenstelling tot andere utility tokens op de markt, zijn COV utilities al live en beschikbaar bij PrimeXBT. Het aanbod is schaars en krimpt voortdurend als gevolg van regelmatig geplande token burns.

COV tokens kunnen worden gekocht bij PrimeXBT via de exchange tool van het platform bij Uniswap, Kucoin en andere toonaangevende cryptocurrency-platforms.

Bovenstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.