Onderstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies.

Er wordt steeds vaker gesproken over een “beurscrash” op aandelenplatforms, die beïnvloed wordt door internationale ontwikkelingen. De sombere aandelenmarkt zorgt ervoor dat een groot aandeel beleggers kiest om in een soort veilige haven valuta te investeren: bitcoin.

Echter vertrokken veel van deze handelaren weer snel uit de crypto markt met spijt. Heb jij wel grip op de crypto markt? Vandaag kijken we naar een handelaar met 20 jaar ervaring die zijn methoden deelt hoe je winst kunt maken.

1. Word vertrouwd met de crypto markt

Men heeft vaak de neiging om de markt te betreden op advies van zogenaamde experts terwijl ze de markt en verschillende concepten en termen maar half begrijpen. Dan is de kans groot dat het eindresultaat teleurstelt. Het maakt niet uit in welke branche je zit, je moet de basiskennis altijd beheren en dat geldt ook voor crypto. Bovendien staat de crypto markt niet los van de grotere financiële markten. Pas wanneer je de markt volledig begrijpt en de veranderingen die daar mee gepaard gaan, weet je wanneer je de markt moet betreden en wanneer je een positie moet sluiten.

2. Vermijd met emotie te handelen

Beginners hebben vaak de neiging om te investeren met bedragen die hun eigen limieten overschrijden in de hoop zo extra veel winst te maken. Echter zodra de markt fluctueert, worden ze vaak gedwongen compleet uit te stappen. Handelen met emotie komt vaak voor, maar als je jouw eigen situatie negeert en blind aan de slag gaat, zal je uiteindelijk je geld verliezen.

3. Stel je stop-loss en take-profit in

In een volatiele markt wil elke profiteur zoveel mogelijk winst maken. Ondertussen willen verliezers niet toegeven aan hun verliezen en hun winst weer terugverdienen. Het helpt bijna alle handelaren om daarom hun stop-loss en take-profit doelen in te stellen om zo je winst te maximaliseren. Je kan altijd weer een volgende order openen, zolang er een positie is.

4. Kies een platform dat past bij jouw handelsstrategie

Veel mensen betreden de markt nadat ze de basis van de markt hebben geleerd, en kiezen vervolgens om short of long te gaan. Toch behalen ze uiteindelijk niet de resultaten die ze voor ogen hadden. Voor dit soort type beginners is copy trading een grote uitkomst. Zoals de naam al doet vermoeden, is copy trading het volgen van de orders van een ervaren handelaar. Bexplus is zo’n professioneel cryptocurrency handelsplatform dat hoge leverage biedt alsmede copy trading.

Met de unieke copy trading functie krijgt elke beginnende belegger de kans om een veteraan te worden. Je kunt hiermee orders van ervaren handelaren kopiëren en vervolgens het aandeel aanpassen en je eigen stop-loss en take-profit doelen instellen. Veteranen kunnen ook uit hun volgers enkele voordelen halen.

5. Gebruik een platform waarmee je kunt experimenteren

Bexplus heeft een demo account opgezet met 10 BTC om beleggers te helpen de markt beter te begrijpen. Zo leer je om te gaan met marktschommelingen, ben je bekend met de winst en verlies op je rekening, hoe je investeringsratio’s moet instellen, hoe leverage werkt en uiteindelijk hoe je winst moet maken.

 

Meer weten over Bexplus

Bexplus is een gerenommeerd handelsplatform voor crypto futures en is geaccrediteerd door het Amerikaanse FinCEN MSB (Money Services Business). Het platform biedt futures met een leverage tot 100x op verschillende handelsparen als BTC, ETH, ADA, DOGE en XRP. Bexplus vereist geen know your customer (KYC) maatregelen en is populair bij 1 miljoen handelaren in de wereld. Bexplus staat ook bekend om de volgende functies.

100x leverage: de snelste manier om jouw winst te maximaliseren

Met de 100x leverage, of hefboomwerking, van de Bexplus beurs, kun je 100 posities openen met een marge van 1 en de markt verhandelen met 100 posities. Kortom, met de leverage van 100x van Bexplus kan je winst 100 keer hoger uitpakken dan de winst van de oorspronkelijke investering.

Stel dat je 1 BTC gebruikt om een short contract te openen wanneer de bitcoin prijs op $42.000 ligt. Een dag later daalt de prijs van bitcoin naar $38.000. De winst komt dan uit op ($42.000 – $38.000) * 100 BTC / $38.000 * 100% ≈ 10,5 BTC, oftewel een return on investment (ROI) van 1050%.

100% stortingsbonus: deponeer 1 BTC = 2 BTC op uw account

Naast 100x leverage, helpt de 100% stortingsbonus campagne van Bexplus ook investeerders met een lage inzet om snel hoge winsten te behalen. Als je 1 BTC stort, staat er 2 BTC op jouw account en kun je met de 2 BTC handelen om meer winst te maken. Hoewel de bonus zelf niet kan worden opgenomen, kan dat wel met de winst die behaald wordt met de bonus. Je kan tot 10 maal deze BTC bonus ontvangen!

BTC wallet: tot 21% jaarlijkse rente

Als je twijfelt tussen long of short gaan in een snel veranderende markt, biedt Bexplus ook een veilige manier om geld te verdienen: een wallet met een jaarlijkse rente van 21%. (Dat is bijna de hoogste rente in de branche).

Mobiele ondersteuning: Google Play en Apple Store

Inloggen op Bexplus met je telefoon is zeer gemakkelijk en kan vanaf zowel Android– als IOS-apparaten. Je kunt simpelweg zoeken naar Bexplus op de Google of de App Store, de app downloaden en vervolgens kun je direct handelen op je telefoon.

Het maakt niet uit of je een beginner of een veteraan bent, Bexplus is erg vriendelijk voor beide, en je zult zeker genieten van het investeren in cryptocurrencies bij Bexplus. Klik hier om je te registreren en om jouw bonus van 100% te ontvangen!

Bovenstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.