VeChain (VET), bekend om zijn toepassingen in supply chain management, vormt de basis van onze analyse van vandaag. Je vindt hier een technische analyse uit onze Premium omgeving met een koersverwachting voor VET voor de nabije toekomst.

Geïnteresseerd in meer details of heb je vragen? Met een bijdrage van slechts 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je direct in contact komt met onze analisten. Onthoud dat onze analyse ter informatie is en onze analisten geen financieel adviseurs zijn.

Technische analyse vechain (VET)

De analisten van Crypto Insiders verwachten voor VET flink wat volatiliteit te zien in de komende periode. Zij deelden onlangs de volgende analyse in de Premium omgeving:

“VET toont sinds het begin van dit jaar een neerwaarts patroon. Interessant genoeg, na de voltooiing van een 12345 Elliott Wave patroon, zien we nu een correctief WXY patroon ontstaan. Dit is een veelvoorkomende reactie na een impulsieve wave omhoog.

 

Op basis van onze huidige gegevens kunnen we inschatten dat de Y wave naar verwachting zal eindigen tussen de 100% en 123,6% Fibonacci niveaus, oftewel tussen $0,02262 en $0,02460. Deze zone wordt nog specifieker gemaakt door de samenvloeiing met een golden pocket, die zich tussen de 61,8% en 66% Fibonacci niveaus bevindt. Hierdoor kunnen we de blauwe steunzone nauwkeurig plaatsen tussen $0,02287 en $0,02388.

 

Voordat we deze blauwe zone bereiken, verwachten we echter eerst een kleine stijging van de koers tot ongeveer $0,03. Na deze stijging anticiperen we dat VET zal terugvallen naar de blauwe steunzone.”

Datum analyse: 28 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/7BbREV8a/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Het bericht VeChain (VET) koers kan eindelijk omkeren in blauwe steunzone verscheen eerst op Crypto Insiders.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.