In een gloednieuwe 6-delige videoserie duikt presentator Valerio Zeno de wereld van crypto in. Samen met de Nederlandse crypto exchange Bitvavo wordt op kinderlijk eenvoudige wijze uitgelegd wat de crypto industrie nu precies inhoudt, hoe je er in kan investeren en wat de gevaren van een mogelijke investering zijn.

In de vorige aflevering besprak Valerio dat er al zo’n 1,6 miljoen crypto beleggers zijn. Van dat aantal zijn er zo’n 570.000 pas het afgelopen jaar begonnen met investeren! Veel van deze nieuwe investeerders zitten met vragen en zijn eigenlijk niet helemaal op de hoogte van wat crypto inhoudt en wat je ermee kan. Lijken crypto’s op traditionele investeringen of werken ze toch anders?

Op het moment van schrijven handelt de bitcoin koers net onder de $40.000, maar er is een tijd geweest dat een bitcoin maar een paar dollars waard was. Hiermee rijst de vraag bij veel nieuwe investeerders of ze niet al de boot hebben gemist.

In deze video gaat Valerio langs bij Shelly Sterk en Rogier van Kuijk van Een Rijker Leven, en bespreekt hij en bespreken ze tegen welke zaken je aanloopt als je je in deze nieuwe investeringswereld waant. Waar koop je je eigen crypto’s nou eigenlijk? Meer van deze vragen worden beantwoord in onderstaande video!

Over Bitvavo

Bitvavo is een crypto exchange van Nederlandse bodem. Het bedrijf werd in 2018 opgericht en is ondertussen het grootste en goedkoopste handelsplatform van heel Nederland. De exchange biedt voor zowel beginnende als gevorderde handelaren en beleggers de mogelijkheid om in een vertrouwde en gebruiksvriendelijke omgeving te starten met het investeren in cryptovaluta tegen opmerkelijk lage handelskosten.

Meld je direct aan bij Bitvavo en verhandel de eerste €1.000 aan cryptocurrency gratis.

Bitvavo biedt meer dan 150 verschillende cryptocurrencies aan, en dit aanbod groeit elk jaar behoorlijk. De exchange is daarnaast beschikbaar voor Android en iOS telefoons zodat je zelfs onderweg kunt investeren in cryptomunten. Al met al is Bitvavo voor elke Nederlandse crypto investeerders een uitstekende optie.

Voor meer informatie over Bitvavo kun je terecht op de bedrijfspagina en de review op Crypto Insiders.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.