In een gloednieuwe 6-delige videoserie duikt presentator Valerio Zeno de wereld van crypto in. Samen met de Nederlandse crypto exchange Bitvavo wordt op kinderlijk eenvoudige wijze uitgelegd wat de crypto industrie nu precies inhoudt, hoe je er in kan investeren en wat de gevaren van een mogelijke investering zijn.

Er zijn in Nederland al zo’n 1,6 miljoen crypto beleggers, waarvan 570.000 pas zijn begonnen met investeren gedurende het afgelopen jaar. Veel van deze investeerders weten eigenlijk nog helemaal niet zo goed wat crypto precies inhoudt. Is het geld? Is het vergelijkbaar met goud, of werkt crypto op een heel andere manier? 

Vandaag de dag is een enkele bitcoin (BTC) vele tienduizenden euro’s waard. Slechts een paar jaar geleden was dit haast niet voor te stellen. Destijds was de prijs van een bitcoin slechts enkele euro’s. Veel beginners vragen zich om die reden af of het wellicht niet te laat is om alsnog te investeren in bitcoin of andere cryptomunten. In andere woorden: Is de hype al voorbij?

In de video gaat Valerio op zoek naar antwoorden op deze vragen. Degene die bij uitstek geschikt is om Valerio aan zijn antwoorden te helpen is niemand minder dan de 29-jarige CEO van Bitvavo, Mark Nuvelstijn. Mocht je benieuwd zijn naar de invalshoek van een echte crypto expert, schroom dan niet om de korte video op YouTube te bekijken.

Over Bitvavo

Bitvavo is een crypto exchange van Nederlandse bodem. Het bedrijf werd in 2018 opgericht en is ondertussen het grootste en goedkoopste handelsplatform van heel Nederland. De exchange biedt voor zowel beginnende als gevorderde handelaren en beleggers de mogelijkheid om in een vertrouwde en gebruiksvriendelijke omgeving te starten met het investeren in cryptovaluta tegen opmerkelijk lage handelskosten.

Meld je direct aan bij Bitvavo en verhandel de eerste €1.000 aan cryptocurrency gratis.

Bitvavo biedt meer dan 150 verschillende cryptocurrencies aan, en dit aanbod groeit elk jaar behoorlijk. De exchange is daarnaast beschikbaar voor Android en iOS telefoons zodat je zelfs onderweg kunt investeren in cryptomunten. Al met al is Bitvavo voor elke Nederlandse crypto investeerders een uitstekende optie.

Voor meer informatie over Bitvavo kun je terecht op de bedrijfspagina en de review op Crypto Insiders.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.