In een gloednieuwe 6-delige videoserie duikt presentator Valerio Zeno de wereld van crypto in. Samen met de Nederlandse crypto exchange Bitvavo wordt op kinderlijk eenvoudige wijze uitgelegd wat de crypto industrie nu precies inhoudt, hoe je er in kan investeren en wat de gevaren van een mogelijke investering zijn.

In eerdere afleveringen kwam Valerio al samen met Bitvavo tot de conclusie dat het erg belangrijk is dat nieuwe investeerders zich goed inlezen. Dat zij bijvoorbeeld op de hoogte zijn van de gevaren en dat zij een betrouwbare exchange kiezen. Dit is een belangrijke basis, maar dan ben je er nog lang niet.

Het belangrijkste aspect van investeren in de crypto industrie zijn natuurlijk de cryptocurrencies zelf. Verreweg de bekendste en meest populaire is bitcoin (BTC). Ook altcoins zoals ethereum (ETH), cardano (ADA) en solana (SOL) zullen voor veel nieuwe crypto investeerders al enigszins bekend klinken. In totaal zijn er echter meer dan 12.000 verschillende cryptomunten waar iemand in kan investeren!

Is het verstandig om all-in te gaan op één van die 12.000 cryptocurrencies? Is het slim om je te beperken tot alleen de grootste cryptomunten, of kun je juist veel geld verdienen door te investeren in kleine, onbekende munten? In de nieuwste aflevering van Valerio Goed Crypto roept Valerio Zeno de hulp in van Jan Versteegh om samen tot antwoorden te komen op deze belangrijke vragen.

Over Bitvavo

Bitvavo is een crypto exchange van Nederlandse bodem. Het bedrijf werd in 2018 opgericht en is ondertussen het grootste en goedkoopste handelsplatform van heel Nederland. De exchange biedt voor zowel beginnende als gevorderde handelaren en beleggers de mogelijkheid om in een vertrouwde en gebruiksvriendelijke omgeving te starten met het investeren in cryptovaluta tegen opmerkelijk lage handelskosten.

Meld je direct aan bij Bitvavo en verhandel de eerste €1.000 aan cryptocurrency gratis.

Bitvavo biedt meer dan 150 verschillende cryptocurrencies aan, en dit aanbod groeit elk jaar behoorlijk. De exchange is daarnaast beschikbaar voor Android en iOS telefoons zodat je zelfs onderweg kunt investeren in cryptomunten. Al met al is Bitvavo voor elke Nederlandse crypto investeerders een uitstekende optie.

Voor meer informatie over Bitvavo kun je terecht op de bedrijfspagina en de review op Crypto Insiders.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.