In een gloednieuwe 6-delige videoserie duikt presentator Valerio Zeno de wereld van crypto in. Samen met de Nederlandse crypto exchange Bitvavo wordt op kinderlijk eenvoudige wijze uitgelegd wat de crypto industrie nu precies inhoudt, hoe je er in kan investeren en wat de gevaren van een mogelijke investering zijn.

Eerder werd al uitgelegd wat cryptocurrencies en het investeren in cryptocurrencies nu precies inhouden. Er zijn een heleboel verschillende cryptomunten waar je in kunt investeren. De bekendste en grootste zijn uiteraard bitcoin (BTC) en ethereum (ETH), maar er zijn duizenden munten waar een crypto investeerder uit kan kiezen.

In de nieuwste aflevering van Valerio Goes Crypto bespreekt Valerio Zeno een van de meest voorkomende vragen die speelt bij menig crypto investeerder. Wat is het beste moment om crypto te kopen? Deze vraag houdt vrijwel elke beginnende crypto investeerder bezig en dat is natuurlijk ook niet zo gek. Er bestaat eigenlijk geen makkelijk antwoord op deze vraag, zo ontdekt ook Valerio.

Hij gaat op pad met onder meer Rogier van Kuijk van Een Rijker Leven en Yuki Indy en gaat op zoek naar verschillende investeringsstrategieën. Het blijkt dat het timen van de markt onmogelijk is, maar wat moet je dan wel doen? Dit en nog veel meer kun je zien in alweer de vijfde aflevering van Valerio Goes Crypto.

Over Bitvavo

Bitvavo is een crypto exchange van Nederlandse bodem. Het bedrijf werd in 2018 opgericht en is ondertussen het grootste en goedkoopste handelsplatform van heel Nederland. De exchange biedt voor zowel beginnende als gevorderde handelaren en beleggers de mogelijkheid om in een vertrouwde en gebruiksvriendelijke omgeving te starten met het investeren in cryptovaluta tegen opmerkelijk lage handelskosten.

Meld je direct aan bij Bitvavo en verhandel de eerste €1.000 aan cryptocurrency gratis.

Bitvavo biedt meer dan 150 verschillende cryptocurrencies aan, en dit aanbod groeit elk jaar behoorlijk. De exchange is daarnaast beschikbaar voor Android en iOS telefoons zodat je zelfs onderweg kunt investeren in cryptomunten. Al met al is Bitvavo voor elke Nederlandse crypto investeerders een uitstekende optie

Voor meer informatie over Bitvavo kun je terecht op de bedrijfspagina en de review op Crypto Insiders.

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.