Veel analisten zijn ervan bewust dat als het gaat om digitale valuta bitcoin (BTC) oppermachtig is. Er zijn echter ook alternatieve crypto’s die succesvol zijn, waarvan Uniglo (GLO) volgens sommigen een voorbeeld is. Uniglo heeft recent een sterke prijsstijgingen gekend van wel 25%, wat wijst op een sterke vraag naar GLO die niet onder doet voor andere crypto projecten zoals Fantom (FTM) en Stellar (XLM). 

Uniglo (GLO)

Wat is Uniglo precies? Uniglo lanceerde in juni 2022, waardoor het een relatieve nieuwkomer in de cryptomarkt is. Door zijn onderscheidende kwaliteiten heeft het echter al veel aandacht gegenereerd.

Er zijn tal van unieke aspecten aan Uniglo. Om te beginnen beheert Uniglo een unieke schatkist die is bedoeld voor het kopen van real-world activa en het ondersteunen van zijn eigen valuta GLO en maakt het gebruik van een speciaal double burn mechanisme. (burnen is het verbranden van tokens uit het totale token aanbod). Dit mechanisme combineert traditioneel burnen met de ultra-burning methode. Dit zorgt voor zowel verbeterde schaarste als meer liquiditeit.

Aan elke GLO-transactie worden kosten toegevoegd. Een deel van deze kosten worden direct verbrand. Dit zorgt voor een geleidelijke toename van de schaarste. Een tweede burn vindt plaats tijdens de buy-back (terugkopen van tokens), waarbij de schatkist van Uniglo GLO tokens van de markt koopt naarmate het groeit. Ingeleverde munten worden vernietigd. Dit maakt het cruciaal om zo snel mogelijk bij het project betrokken te raken en zorgt ervoor dat GLO te allen tijde schaars blijft.

Bovendien maakt Uniglo gebruik van een DAO stemsysteem (een DAO is een decentraal orgaan), waardoor de gemeenschap alle vrijheid heeft om de risico’s en richtingen van hun acties te bepalen.

Uniglo is goed op weg om een toonaangevende digitale valuta op de markt te worden gezien de snelle ontwikkeling.

Waarom stijgt de koers van Uniglo?

Uniglo kondigde onlangs een prijsverhoging van 25% aan, een paar weken na de voorverkoop. Sommige analisten waren hiervan onder de indruk. Maar waardoor werd de stijging veroorzaakt?

Het cryptocurrency protocol Uniglo.io (GLO) heeft aangekondigd dat het langdurige KYC (Know Your Customer) proces eindelijk is voltooid. Vanwege dit nieuws zorgde het vertrouwen van investeerders in de legitimiteit van de exchange. Een succesvolle eerste voorverkoop ronde zorgde er onmiddellijk voor dat de prijs van GLO-tokens met 25% steeg. De huidige prijs van GLO is $0,0125 per GLO. Uniglo’s prijsontwikkeling zorgt ervoor dat wereldwijd crypto-enthousiastelingen het project beginnen te vertrouwen.

Een overzicht van Fantom (FTM) en Stellar (XLM)

Zodra het Opera netwerk in 2019 live ging, werd Fantom meteen een van de favoriete ketens onder DeFi-investeerders. Door sommige analisten wordt FTM aangeprezen als de onbetwistbare koning van DeFi. De stijging van FTM was voornamelijk te danken aan het vermogen om zowel buitengewoon snelle als betaalbare transacties te bieden en tegelijkertijd compatibel te zijn met de Ethereum Virtual Machine (EVM).

Stellar debuteerde in 2014 en is een open netwerk voor geldoverdracht en opslag. Dit layer one netwerk verbindt banken, particulieren en betalingssystemen waardoor individuen wereldwijd met lage kosten geld kunnen overmaken. Met transactietijden van drie seconden, de capaciteit om 3.000 transacties per seconde te verwerken en de mogelijkheid om duizenden transacties te betalen voor minder dan $0,01 is Stellar goed op weg om verder te groeien als digitaal betaalmiddel.

Bottom Line

Wanneer de markt het meest volatiel is kan het interessant zijn om een gediversifieerd portefeuille aan te houden. Bekijk GLO voor stabiele en gegarandeerde inkomsten. Voor meer informatie over Uniglo:

Presale: https://presale.uniglo.io/register 

Website: https://uniglo.io

Telegram: https://t.me/GloFoundation

Discord: https://discord.gg/a38KRnjQvW

Twitter: https://twitter.com/GloFoundation1

 

 

Dit is een featured artikel. Crypto Insiders is niet verantwoordelijk voor de koers of resultaten van de besproken producten/crypto’s. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt dienen alleen voor educatieve doeleinden.

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.