Ben je deze maand op zoek naar de nieuwe toevoegingen aan je portfolio? Dan ben je hier aan het juiste adres. Sommige analisten voorspellen veel goeds voor GLO, CAKE en MKR. Hoewel we nog steeds in een bear markt zitten, hoeft dat zeker niet te betekenen dat je verlies hoeft te lijden. Er zijn cryptocurrencies die het simpelweg goed gedaan hebben. Dit zegt wellicht veel over hun levensvatbaarheid op de lange termijn. Als ze het met de huidige marktomstandigheden goed doen, zouden ze ook in staat moeten zijn om naar nieuwe hoogtes te stijgen, wanneer de economie zich herstelt. Dat zou er namelijk voor moeten zorgen dat het grote geld weer meer naar crypto terugkeert. Niemand weet precies wanneer dat zover is, maar de echte potentie van crypto zit in de lange termijn. Je gaat misschien nog even moeten wachten op echt rendement, maar crypto is een grote rol toegedicht wat betreft de toekomst van de financiële wereld. En rendement is zeker mogelijk, zelfs nu. Als je je portfolio aanvult met de juiste investeringen, heb je al gauw een streepje voor op de rest van de markt. Veel mensen hebben namelijk nog flink ingezet op achterhaalde altcoins. Laten we eens een kijkje nemen naar de volgende cryptocurrencies en wat ze voor jou kunnen betekenen.

Uniglo (GLO)

Uniglo is naar eigen zeggen ‘s werelds eerste, door de community gestuurde en op basis van activa ondersteunde deflatie token, die gebruikt maakt van een speciaal double burn mechanisme. Het is volgens sommigen de sterkste deflatoire munt van het moment en door het double burn mechanisme wordt het alsmaar schaarser. Gebruikers kunnen ook profiteren van een reeks gevarieerde activa die samen de GLO kluis vormen. Dit zorgt mogelijk voor een prijssterkte die niet vatbaar is voor massale pump & dumps. GLO zou wel eens het beste nieuwe project op de markt kunnen zijn op dit moment. Het is volgens het proejct bovendien de perfecte tijd om te kopen aangezien het beschikbaar is met een enorme korting tijdens de pre-sale.

PancakeSwap (CAKE)

PancakeSwap is al een van de grootste swapping exchanges van dit moment. Hoewel Uniswap net aan marktleider is, groeit PancakeSwap ontzettend hard. Bovendien is het de enige plek waar sommige tokens verkrijgbaar zijn. Hierdoor heeft het een belangrijke positie in de markt. CAKE biedt gebruikers een scala aan functies, waaronder opties tot passief inkomen en meer. Daarom zou het de perfecte aanvulling kunnen zijn op je portfolio. 

Maker (MKR)

Maker is een smart contract protocol dat sterk door de gemeenschap wordt aangestuurd. De markt streeft er steeds meer naar om de klanten en communities te betrekken en loyale gebruikers te laten groeien. Maker maakt optimaal gebruik van deze concepten om op die manier het platform meer mainstream te laten worden. Analisten denken om die reden dat MKR op dit moment een verstandige aankoop zou kunnen zijn.

Conclusie

Sommige analisten zijn het over een ding eens: GLO, CAKE en MKR zijn goede investeringen en kunnen zomaar zijn wat jouw portfolio nu nodig heeft. Ze hebben sterke ideeën, goede technologie, en ze kunnen jouw beleggingen deze maand en daarna een super boost geven.

Ontdek hier meer

Join Presale:  https://presale.uniglo.io/register 

Website:  https://uniglo.io 

Telegram: https://t.me/GloFoundation

Discord:  https://discord.gg/a38KRnjQvW 

Twitter:  https://twitter.com/GloFoundation1

Bovenstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.