Als je wel eens actief handelt, dan weet je dat je met je neus bovenop je investeringen moet zitten om niet meer te verliezen dan wat je ermee verdient. Mensen zijn hele gevoelige wezens, daarom laat je vaak onbewust je gevoel meespelen bij het handelen. Daarom loont het om je brein uit te zetten en je activiteiten uit te besteden naar iets dat meer controle heeft over zijn emoties: bots. Bij Altrady zit je goed gemutst.

Altrady is een platform dat crypto-exchanges samenbrengt onder een enkele dienst. Hierdoor kun je gemakkelijk tussen de ene exchange en de andere wisselen, wat je naast tijd en moeite ook fouten bespaart. Je kunt dus een hoger rendement halen en risico’s verminderen door jezelf een beter beeld te geven van de markt. Zelf vonden we het platform erg handig en gebruiksvriendelijk.

Volautomatisch

Eén van de mogelijkheden waar we nog maar weinig over hebben geschreven is het gebruik van bots. Dit zijn programmaatjes die volledig zelfstandig kunnen handelen, zodat je zelf niets hoeft te doen en je emoties er niet bij hoeft te betrekken. Altrady heeft bijvoorbeeld een signal bot. Dit is het klassieke soort bot die op basis van technische indicatoren en prijsniveau’s zowel koopt als verkoopt.

Als je graag uitgebreidere mogelijkheden wilt en niet afhankelijk wilt zijn van de indicatoren die Altrady aanbiedt, dan heb je veel aan de webhook-ondersteuning. Hiermee kun je handmatig je eigen indicatoren toevoegen, bijvoorbeeld vanuit TradingView. Hiermee kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Als je het niet eens bent met bepaalde geplaatste orders, dan kun je ze ook handmatig aanpassen.

Grid Bot

Maar dat is nog niet alles. Een ander groot pluspunt van Altrady is dat er hard wordt gewerkt aan het uitbreiden van het platform. Volgens de planning zal over ongeveer een maand ‘Grid Bot’ toegevoegd worden.

Een grid bot is een type bot waarmee je je risico kunt beperken. Traden is makkelijk als je je bedenkt dat je moet ‘kopen op de bodem en moet verkopen op de top’. Maar als je van mening bent dat ‘de bodem’ op niveau X ligt terwijl hij al een bepaald percentage erboven lag, dan verlies je al snel geld. Een grid bot helpt je om dit risico zo klein mogelijk te maken. Door op vooraf vastgestelde niveau’s te kopen loop je niet het risico dat de prijs nét jouw koopmoment niet haalt.

Als dit je interesseert loont het zeker om te kijken wat Altrady verder nog in huis heeft. Het basisabonnement kost momenteel 17,50 euro per maand, waarbij je ook toegang hebt tot de signal bot. Met de twee duurdere abonnementen krijg je ook de grid bot.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.