In deze analyse bespreken we thorchain (RUNE), bekend om zijn unieke benadering van cross-chain liquiditeit. We gaan in op de koersverwachting van RUNE voor de komende periode. Je vindt hier een technische analyse uit onze Premium omgeving.

Voor slechts 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je meer analyses kunt vinden en al je vragen kunt stellen. Onthoud dat dit slechts bedoeld is als hulpmiddel en geen financieel advies is.

Technische analyse THORChain (RUNE) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe RUNE analyse gedeeld in de Premium omgeving. Hierin gaven zij het volgende aan:

“RUNE zit al een tijdje in een belangrijke groene koopzone, tussen $5 en $5,50. Hier hebben wij persoonlijk langzaamaan onze positie opgebouwd.

 

Vorige maand ging de koers snel omhoog, maar daalde vervolgens ook weer snel. Daardoor wordt de sterke steun in deze groene zone bevestigd en houden we vast aan onze strategie.

 

We verwachten dat er binnenkort een flinke stijging zal volgen. Ons eerste doel is dan de maandelijkse pivotlijn, op $5,82. Als de koers daardoorheen breekt, is er veel ruimte voor een verdere stijging, mogelijk zelfs tot $10.”

Datum analyse: 1 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/uYU8Nlw1/

Grafieken zijn afkomstig van TradingView. Hiermee kun je eenvoudig crypto analyses maken, zoals een ETH USD chart.

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door een samenwerking van Bybit met SATOS krijgen Nederlandse cryptohandelaren nu toegang tot een uitgebreid aanbod van meer dan 400 nieuwe cryptovaluta’s. Deze ontwikkeling, gecombineerd met de acceptatie van Nederlandse betaalmethoden zoals iDEAL en de beschikbaarheid van Nederlandstalige klantenservice, positioneert Bybit als een topkeuze voor Nederlandse investeerders in de cryptomarkt. Nieuwe klanten komen in aanmerking voor aantrekkelijke bonussen.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Het bericht Thorchain (RUNE) koers maakt zich klaar voor stijging naar $10 verscheen eerst op Crypto Insiders.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.