Terra is met luna en UST in een zéér korte tijd van 100 naar 0 gegaan; letterlijk. UST, de stablecoin van Terra, schoot van de dollar peg af en daalde wat in waarde.

Wat begon met een kleine daling zorgde voor veel paniek en uiteindelijk een kettingreactie van verkopers; een ware sell-off.

Om UST te redden begon Terra luna bij te minten, wat uiteindelijk ook heeft gezorgd voor een devaluatie van de luna cryptocurrency. In deze video leg ik alles uit over de huidige situatie en geef ik je mijn mening. Valt dit nog te redden of is het echt over? Mocht je dit een goeie video vinden, waardeer ik het als je een like achter zou willen laten.

Join de Cryptonite familie!

Corné Marchand is sinds de bull run van 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Sinds januari 2021 is hij een eigen online platform gestart waarmee hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen heeft geholpen om winstgevend te leren investeren en traden in crypto.

Wat onderscheidend is aan de methodes van Corné, is dat alles in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd. Zo is het gemakkelijk voor iedereen te begrijpen, wat Corné ook terug ziet bij zijn leden. Mannen en vrouwen, van jong tot oud, zijn aan de slag gegaan met de Cryptonite methodes en traden nu winstgevend.

Corné zijn slogan: ‘’kom bij de kleine groep met wolven en verlaat de kudde met schapen’’

Wil je meer leren over de methodes van Corné, dan kun je je aanmelden voor zijn gratis cryptocurrency training.

Eerst wat meer te weten komen over Corné Marchand en zijn platform? Surf dan even naar www.cornemarchand.nl.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.