De vrouw van Do Kwon, de oprichter van de terra (LUNA) cryptocurrency en CEO van Terraform Labs, kreeg deze week onverwachts bezoek. Een onbekend persoon brak het appartementencomplex in van het stel. Dat meldt de lokale politie aan het Zuid-Koreaanse financiële dagblad Money Today:

According to credible Korean news site Money Today, Do @stablekwon requested to police for emergency protection as investors have been visiting his house.
https://t.co/3rUsjUBGCp

— Doo | StableNode @GoblinTown (@DooWanNam) May 13, 2022

Onbekend persoon breekt bij Terra (LUNA) oprichter in

Volgens de publicatie kroop gisteren een onbekend iemand door een gat naast de gemeenschappelijke toegangsdeur van het appartementencomplex. Vervolgens nam de persoon de lift en trap naar de voordeur van de woning van Do Kwon en zijn vrouw.

Hij of zij trok vervolgens aan de bel en vroeg aan de vrouw van Do Kwon waar de terra oprichter is. Blijkbaar was het korte bezoek zo dreigend dat zij onmiddellijk de politie belde en vroeg om persoonlijke bescherming. Volgens Money Today krijgt zij deze.

Verder vertelde ze aan de politie dat iemand het woonadres van Do Kwon had gelekt na het fiasco omtrent LUNA en UST. De LUNA koers is inmiddels met 100% ingestort en ook UST staat momenteel 92% in de min. Door de enorme crash lopen de emoties hoog op en veel investeerders zijn kwaad. Er gaan zelfs verhalen rond dat er investeerders zijn die zelfmoord overwegen omdat zij al hun spaargeld hadden ingezet en nu kwijt zijn.

De Zuid-Koreaanse politie is momenteel op zoek naar de verdachte en gaat mogelijk de onbekende persoon aanklagen voor inbraak. Het is momenteel onbekend of de persoon zelf een LUNA investeerder was, al lijkt de kans daarop wel groot.

Do Kwon was in eerste instantie zeer stil toen de koersen begonnen te crashen. Eergisteren kondigde hij een eerste maatregel aan en een dag later werd door het team meer maatregelen aangekondigd. Van de oprichter hebben we sindsdien echter niets meer gehoord.

Ook Bitvavo komt met een regeling en gaat LUNA investeerders op zijn platform enigszins compenseren.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.