Outer Ring MMO is een samenwerking aangegaan met Team Heretics waardoor Team Heretics het eerste officiële eSports-club is die actief is in de metaverse. Het team zal actief zijn in haar eigen gebied in de Great Silver City, branded items maken, een clan oprichten en meedoen aan de in-game tokenized economie.

Deze samenwerking is erg belangrijk om nieuwe spelers naar Outer Ring te trekken en om nieuwe doelgroepen aan te spreken. Dit zorgt ervoor dat de community blijft groeien. Team Heretics is de eerste eSports-partij die de crypto-gaming sector aan het ontdekken is. Het bedrijf is daarnaast voornemens ook nog de non-fungible tokens (NFT) en play-to-earn sectoren te ontdekken.

Heretics in de metaverse

De fans van Team Heretics komen voornamelijk uit Spaanstalige landen. Het entertainment ecosysteem is ontstaan vanuit verschillende richtingen binnen de mainstream cultuur. Hun influencers, professionele gamers en streamers creëren nieuwe belevingen en content in de Outer Ring metaverse 

Als eerst zal er met deze samenwerking een replica worden gemaakt van de Gaming Hub in Madrid in het centrum van de Great Silver City. Ook worden er speciale gepersonaliseerde skins ontworpen. Gamers zullen de skins kunnen uitproberen in de volgende technische demo. Tevens zal Team Heretics de Outer Ring MMO helpen door hun expertise in het maken van gaming content en community management te delen.

Team Heretics is van plan om hun community te laten groeien in de metaverse van Outer Ring. Het opzetten van een clan zal helpen bij het overnemen van verschillende planeten en het delven van grondstoffen, terwijl hun spelers kiezen tussen 5 verschillende rassen en rollen. De club kan zelfs verschillende ruimtes en evenementen maken en kan zelfs echt geld verdienen door middel van Galactic Quadrants

Het ontwikkelingsteam achter Outer Ring’s wil Team Heretics bedanken en welkom heten in haar metaverse. Tot ziens in de lobby!

Website: https://outerringmmo.com/

Facebook: https://www.facebook.com/Outer-Ring-MMO-111124460754710

Twitter: https://twitter.com/OuterRingMMO/status/1500063769006952448

Instagram: https://www.instagram.com/outeringmmo/

YouTube: https://www.youtube.com/c/OuterRingMMO

Reddit: https://www.reddit.com/user/OuterRingMMO/

Telegram: https://t.me/outerringofficialeng

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.