In dit artikel delen we een recente analyse die eerder in onze Premium omgeving is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses waar inmiddels meer dan 1.000 leden dagelijks gebruik van maken.

Slimme handelaren weten dat winstgevend handelen niet alleen mogelijk is wanneer een koers stijgt, maar ook wanneer een koers daalt. Onze analisten verwachten dat de koers van Near Protocol (NEAR) de komende periode zal dalen. In dit artikel leggen we uit waarom zij dit verwachten en hoe je hiervan kunt profiteren. Mocht je nog vragen hebben of geïnteresseerd zijn in meer analyses van onze experts, dan kun je ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis uitproberen.

Technische analyse NEAR koers

NEAR heeft perfect gedaan wat de analisten van Crypto Insiders in de vorige analyse hadden verwacht. Inmiddels hebben de analisten de koers opnieuw bekeken en deelden begin van de week de onderstaande analyse met Premium leden:

“NEAR doet wat we hadden verwacht en de koers is aan het dalen sinds het bereiken van de blauwe weerstandszone. Op basis hiervan verwachten we een verdere trendcontinuatie naar het zuiden. 

NEAR maakt momenteel een WXY Elliott Wave patroon, waarbij de blauwe zone fungeerde als het einde van wave X. Nu we in de Y-wave zitten, kunnen we schatten dat deze uit zal komen rond het 100% Fibonacci-niveau, oftewel een koers van ongeveer $1,36. 

Dit zal onze eerste target zijn en in de groene zone zullen we op zoek gaan naar een nieuw instapmoment. Over enkele dagen zullen we de koers van NEAR opnieuw bekijken en direct een nieuwe analyse delen in de Premium omgeving.”

Deze analyse is op 24 april met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je exclusieve toegang tot dagelijkse technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Stel vragen en praat mee met ervaren analisten en succesvolle handelaren in onze bruisende, vriendelijke community. Groei op een unieke, plezierige manier als succesvolle handelaar. Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer info en geniet van een 30 dagen gratis proefperiode om de voordelen zelf te ervaren.

Tip: Slimme handelaren maken gebruik van Bybit

Onze analisten gebruiken Bybit om winst te maken wanneer de waarde van een cryptovaluta daalt. Via deze link kun je gratis een account aanmaken en registreert Bybit dat je afkomstig bent van Crypto Insiders. Hierna ontvang je meer dan $100 handelsgoed via verschillende acties en aanbiedingen.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt, zijn gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.