Madelon Vos is dit jaar met haar Madelon Navigeert YouTube videoserie geselecteerd voor de kwalificatieronde van de Televizier-Ster Online-Videoserie 2022. Dat betekent dat het voor eenieder mogelijk is om een stem uit te brengen op Madelon!

Madelon Navigeert

Voor veel Nederlandse crypto investeerders zijn de video’s van Madelon inmiddels vaste kost. Al een paar jaar voorziet Madelon haar trouwe kijkers op YouTube van van informatie over de wereld van cryptocurrencies en de economie. Madelon Vos heeft een Nederlandstalig en sinds april 2021 ook een Engelstalig Youtube kanaal waarin ze je bijpraat over bitcoin (BTC), altcoins en ander financieel nieuws. Het Nederlandse kanaal heeft bijna 90.000 abonnees en het Engelse kanaal ongeveer 6.000. 

Op het Nederlandse Youtube kanaal heeft Madelon veelal twee soorten video’s. Madelon Praat en Madelon Navigeert. In Madelon Praat neemt ze jou persoonlijk mee in het laatste crypto nieuws. In Madelon Navigeert neemt ze een econoom, journalist, ondernemer of andere expert mee voor een ritje in de auto terwijl ze met de gast praat over financiën, beleggen, de economie en financiële vrijheid. 

Wauw dit is zo gaaaaaf! Madelon Navigeert is de geselecteerd voor de kwalificatieronde van de Televizier-Ster Online-Videoserie 2022!

Help jij Madelon Navigeert als eerste economische YouTube serie aan een nominatie? Breng dan je stem uit!https://t.co/yojOzwcQTS

Bedankt! pic.twitter.com/jZB0B7J5wN

— Madelon Vos (@MadelonVos__) April 7, 2022

Stemmen op Madelon

Uiteraard is het erg mooi dat Madelon Vos de crypto gemeenschap vertegenwoordigt bij de Televizier-Ster competitie. Mocht Madelon uiteindelijk genomineerd worden dan zal Madelon Navigeert de eerste economische YouTube serie zijn met een dergelijke nominatie!

Stemmen op Madelon Navigeert kan via de website van Televizier.nl

Join de MoneyTalks community!

Sinds kort bestaat de MoneyTalks community van Madelon! In deze online community kan je vragen stellen en kennis delen! Ook maakt Madelon er technische analyses op aanvraag worden er Q&A-sessies georganiseerd waarin live vragen kunnen worden gesteld. Maak je je eigen analyses, dan kunnen de experts in de community daar een blik voor je op werpen!

Madelon legt ook uit! Middels de cursussen van Madelon leer je onder andere hoe je veilig en vertrouwd aan de slag kan gaan met bitcoin en andere cryptocurrencies en hoe je winst kan boeken met het investeren in crypto. Kennismaken met Madelon? Bekijk dan ook haar gratis cursussen! 

In de gratis cursus Crypto & Trading academy krijg je een preview van onderwerpen als Bitcoin, andere cryptocurrencies, hoe deze veilig op te slaan en je eerste crypto’s aanschaffen. Daarnaast leer je de basis van technische analyse. Deze gratis cursus is een voorproef op de volledige cursus. 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.