Sparen of beleggen? Koningin Máxima en Minister van Financiën Sigrid Kaag lijken het wel te weten. Sparen is de beste optie. Maar ik ben bang dat ze een belangrijk thema vergeten: inflatie. Dit zorgt er namelijk voor dat je telkens minder kunt met je geld. Je koopkracht gaat achteruit. Zeker in de afgelopen tijd hebben we torenhoge inflatiecijfers gezien. Met een spaarrente van 0% verlies je dan bizar veel koopkracht.

Sparen, beleggen, inflatie en een financiële buffer

Daarom heb ik een reeks korte video’s voor je opgenomen over sparen, beleggen, inflatie en een financiële buffer. Dit zijn thema’s die we allemaal op school hadden moeten leren, maar dat is helaas niet gebeurd. Daarom is het aan mensen zoals wij om daar iets aan te doen.

Als je na deze video’s nog vragen hebt over sparen, beleggen, inflatie en een financiële buffer, laat het me zeker even weten in de comments onder een van de video’s. Dan kan ik daar in de toekomst video’s over gaan maken. Zo kunnen we elkaar zo goed mogelijk helpen

Ikzelf ben eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heb me vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heb ik mijn levensmissie gevonden: een financieel gezond leven voor iedereen. Op mijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maak ik onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij ik gebruikmaak van mijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volg ik de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op mijn website, of begin meteen met het investeren in jezelf!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.