Recentelijk heeft 1xBit zijn community aangenaam verrast. Ze hebben met Solana (SOL) namelijk een nieuwe cryptocurrency aan hun lijst van geaccepteerde cryptocurrencies toegevoegd. 

Het gokplatform voorziet hun gebruikers van multi-valuta netwerk crypto accounts, waardoor de gebruikers kunnen kiezen uit 40 verschillende cryptocurrencies. Nu is het de beurt aan Solana om nieuwe mogelijkheden te bieden voor crypto-leden, zodat zij de voordelen en het gebruik ervan kunnen ontdekken via 1xBit.

Wat brengt Solana naar 1xBit?

Anno 2022 is Solana een van de cryptocurrencies die iedereen zou moeten proberen en op regelmatige wijze zou moeten gebruiken. Dit omdat Solana essentiële voordelen naar de cryptomarkt brengt. 

Solana, wat is opgericht in 2017, wordt erkend als een openbaar en open-source netwerk. Solana maakt onder andere smart contracts, NFT’s (non-fungible tokens) en een grote variatie aan gedecentraliseerde toepassingen mogelijk. In essentie is het een blockchain platform dat bedoeld is voor gedecentraliseerde en schaalbare applicaties. Daarnaast kan Solana, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Ethereum, veel meer transacties per seconde aan. Bovendien zijn de prijzen en transactiekosten een stuk lager. In de kern maakt Solana gebruik van een revolutionaire technologie die bekend staat als Proof-of-History (PoH).

Over op de  tokenomics van Solana. Op dit moment zijn er zo’n 320 miljoen SOL tokens in omloop, van de in totaal 511 miljoen. Solana verdeelt ook een vooraf bepaalde hoeveelheid beloningen, die gebaseerd zijn op inflatie. Dit beschermt het Solana netwerk. Elke beloning wordt gewogen op basis van de hoeveelheid munten die zijn ‘gestaked’.

Als het op de token zelf aankomt zien we twee functies. Ten eerste kunnen bezitters SOL gebruiken om te staken en beloningen te krijgen. Ten tweede kunnen gebruikers kosten betalen die in verband staan met de uitvoering van smart contracts of andere activiteiten.

1xBit is de leider als crypto gokplatform

Since 2016 voorziet 1xBit zijn leden van ‘s werelds spannendste sportevenementen en casino spellen. Hun collectie is groot en daardoor aantrekkelijk voor iedere speler. Het platform accepteert uitsluitend cryptocurrencies en heeft praktisch alle soorten weddenschappen op één plek verzameld. Het meest onverwachte is dat 1xBit veel verrassingen heeft. 

Een voorbeeld hiervan is dat 1xBit alle nieuwe leden een welkomstbonus geeft die kan oplopen tot wel 7 BTC. Alles wat hiervoor nodig is, is een account aanmaken en je e-mailadres achterlaten. Een ander voorbeeld is de vele opties die het platform biedt. Zo kunnen gebruikers gokken op bijvoorbeeld sport, lotto spellen en zelfs politiek. Ook hebben ze een loterij waar men geld op in kan zetten. Als laatste organiseert 1xBit ook verschillende toernooien. Iedereen mag meedoen om kans te maken op mooie prijzen.

Nu is jouw kans om een lid te worden van de 1xBit gemeenschap en om online te gokken met solana. Volg 1xBit op social media om op de hoogte te blijven van hun aankomende evenementen en al het andere wat nog op de planning staat.

Twitter, Instagram, Youtube, Telegram

Bovenstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.