De non-fungible token (NFT) lijn van de rapper Ice Cube is erg populair en wordt snel verkocht. In een eerder artikel op Crypto Insiders hadden we het al over deze NFT-lijn. Hierin zagen we dat deze NFT’s een eigendom in een speciale basketbalcompetitie representeren. 

Basketbal NFT’s

Mocht je het even gemist hebben, Ice Cube is in 2017 een basketbalcompetitie begonnen waar er teams van drie personen zijn in plaats van de gebruikelijke vijf. Voor elk team in deze competitie, ofwel 12 teams, zijn er nu ook NFT’s ontworpen die ervoor zorgen dat de koper bepaalde zeggenschap heeft binnen het team. Elk team heeft 1.000 verschillende NFT’s. Waarvan 975 ‘Gold’ NFT’s die $5.000 per stuk waard zijn en 25 ‘Fire’ NFT’s die $25.000 kosten. 

De eigenaren van deze NFT’s kunnen meebeslissen in het kiezen van een CEO of president van het team, maar krijgt ook de mogelijkheid mee te bepalen over dingen die met het merk van het team te maken hebben, zoals het logo of merchandise. 

Ice Cube heeft zaterdag aangegeven dat 25 Fire NFT’s voor het team Tri State zijn verkocht aan een groep ondernemers in de tech sector genaamd Sunny Deep, Vinny Lingham en Kevin Rose. Moonbirds, een NFT collectie over gepixelde uilen, zal de sponsor worden van deze aankoop. 

Group led by @sundeep @VinnyLingham and @Kevinrose have purchased all 25 Fire-Tier NFTs for @BIG3_TriState and have secured @moonbirds as the community sponsor behind it. Welcome to the @theBIG3

— Ice Cube (@icecube) May 8, 2022

Verdere verkochte Fire NFT’s

Ook zagen we dat Snoop Dogg samen met Ken Howery, de medeoprichter van PayPal, alle 25 Fire NFT’s voor het team Bivouac heeft gekocht. Verder kocht Gary Vaynerchuk, een ondernemer die tegenwoordig ook bekend is door zijn YouTube en TikTok kanaal, 25 Fire NFT’s van het team Triplets. En tot slot zagen we Bill Lee, medeoprichter van MyDoge wallet, alle 25 Fire NFT’s kopen van het Aliens team. 

https://t.co/HiQ9T2Uu4d

— Snoop Dogg (@SnoopDogg) May 7, 2022

Het blijkt dus dat deze NFT lijn erg gewild is en flink wordt opgekocht. Het zal interessant zijn om te zien hoe deze competitie zich zal ontwikkelen.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.