De dalende markt is voor vrijwel alle traders vervelend en er wordt een hoop geld verloren. Ben je een spot trader en gebruik je geld wat je -in theorie- kan missen? Zoom uit. Bitcoin doorgaat cycli en tot dusverre met wat geduld komt de koers weer een stijgende lijn (hoewel dit natuurlijk nooit een garantie kan zijn).

Ben je geld verloren dat je eigenlijk niet kon missen? Daar lezen we helaas ook veel verhalen over en krijgen hier en daar signalen. Praat er dan vooral over, zorg dat mensen in persoonlijke kringen je kunnen ondersteunen waar nodig. Ook zien we met de laatste LUNA en UST dalingen dat veel mensen al hun spaargeld hier hebben gestaked voor een ‘passive income‘, helaas is de situatie rondom LUNA en UST verre van opgelost en zien we op verschillende sociale media (voornamelijk Twitter en Reddit) ernstige berichten naar buiten komen over suïcidale gedachten.

Heb jij of ken jij iemand die deze gedachten ondervindt? Schaam je niet en neem direct contact op met 0800-113.

En voor onze community op Telegram, Discord, Instagram of waar dan ook; probeer elkaar een beetje te steunen in deze periode voor zover dat kan. Uiteindelijk zullen we er samen doorheen moeten komen, dus steek elkaar een hart onder de riem!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.