Shiba Inu (SHIB) bezitters kunnen vanaf nu bieden op een virtueel stuk land in de Shiba Inu metaverse! Dat maakt het team achter de meme-crypto op Twitter bekend. De cryptocurrency heeft hiermee nu eindelijk een vorm van utility, oftewel nut.

#ShibArmy, the wait is finally over – We are excited to announce that the first early access BID EVENT is now LIVE at https://t.co/w29zPzzQde

Important: In order to participate in this early access event, you must have $LEASH or SHIBOSHI locked and utilize the locking system. pic.twitter.com/tMvpfgsrVu

— Shib (@Shibtoken) April 13, 2022

Shiba Inu metaverse

Gebruikers die een stuk grond willen bemachtigen kunnen nu meedoen aan het early access BID event. Door LEASH vast te zetten krijg je toegang tot de veiling waarna je een bod kan plaatsen. Op de website valt het volgende te lezen:

“Dit exclusieve eerste evenement stelt deelnemers in staat om mee te doen aan een spannende biedingrace van drie dagen (72 uur) om hun favoriete stukken grond te bemachtigen. Dit is een unieke en exclusieve kans om de allereerste partij land te reserveren met voorrang op de rest van de gebruikers!”

De uiteindelijke aankopen worden, opvallend genoeg, met ethereum (ETH) afgewikkeld. Ook moeten gebruikers dus LEASH tokens vastzetten om überhaupt mee te kunnen doen.

Utility van shiba inu

Zodra de metaverse daadwerkelijk gelanceerd is, speelt SHIB echter wel een belangrijke rol. De altcoin zal dan namelijk kunnen worden gebruikt om plaatjes en logo’s op stukken land aan te brengen. Ook het aanpassen van deze afbeeldingen kan worden gedaan met SHIB-tokens. Traditiegewijs wordt een deel hiervan natuurlijk vernietigd, ofwel het burnen van SHIB.

Daarnaast zal je met shiba inu de naam van je virtuele stuk grond aan kunnen passen. Bovendien kan men zogenoemde HUBS leasen en deze transacties met SHIB voldoen. HUBS zijn stukken grond in de metaverse die een hoge waarde hebben bijvoorbeeld door hun ligging.

Shiba inu zag de afgelopen dagen weer een enorme stijging, mede als gevolg van ontwikkelingen omtrent de cryptocurrency. Zo werd SHIB onlangs toegevoegd aan het populaire handelsplatform Robinhood. Lees hier een uitgebreide analyse van SHIB waarin dieper op deze ontwikkelingen wordt ingegaan.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.