In een nieuwe Madelon Praat bekijkt Madelon de geopolitieke spanningen en de naweeën van het monetair beleid tijdens de coronapandemie. Deze zaken zorgen voor een interessante periode in de markten en de onzekerheid is groot. De inflatie rijst de pan uit, de koopkracht blijft achter en deze effecten zullen eenieder beïnvloeden. 

De Europese Centrale Bank besluit om minder leningen op te gaan kopen en gooit wellicht de rentes weer omhoog. Analisten over de hele wereld zijn verrast door deze nieuwe stappen van de ECB. Daarnaast gaf Christine Lagarde aan dat er vrijwel zeker een digitale euro komt!

Westerse sancties delen rake klappen uit aan de Russische economie. Deze economie staat op het punt van instorten en een waar doemscenario is niet uitgesloten. Al deze zaken hebben grote invloed op de prijzen van goederen zoals olie, aandelen, en natuurlijk ook cryptocurrencies.

Join de MoneyTalks community!

Sinds kort bestaat de MoneyTalks community van Madelon! In deze online community kan je vragen stellen en kennis delen! Ook maakt Madelon er technische analyses op aanvraag worden er Q&A-sessies georganiseerd waarin live vragen kunnen worden gesteld. Maak je je eigen analyses, dan kunnen de experts in de community daar een blik voor je op werpen!

Madelon legt ook uit! Middels de cursussen van Madelon leer je onder andere hoe je veilig en vertrouwd aan de slag kan gaan met bitcoin en andere cryptocurrencies en hoe je winst kan boeken met het investeren in crypto. Kennismaken met Madelon? Bekijk dan ook haar gratis cursussen! 

In de gratis cursus Crypto & Trading academy krijg je een preview van onderwerpen als Bitcoin, andere cryptocurrencies, hoe deze veilig op te slaan en je eerste crypto’s aanschaffen. Daarnaast leer je de basis van technische analyse. Deze gratis cursus is een voorproef op de volledige cursus. 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.