Het is weer maandagochtend en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe crypto niews video. Er gebeurt momenteel vrij veel op de markten, zowel positief (bullish) als negatief (bearish). In de rechtszaak van Ripple begint het er steeds meer op te lijken dat Ripple dit gaat winnen. Zo niet, dan in ieder geval schikken. In deze video bespreken we hier meer over.

Bij Fantom gebeurt er ook van alles. In een dag dook de cryptocurrency met 17% naar beneden door opmerkelijk nieuws waar je meer over leert in de video.

Daarnaast vormt Bitcoin een mooie trade. Kortom: heel erg veel info in een relatief korte video. Vergeet niet te abonneren en een like te geven aan de video als je er veel aan had

Join de Cryptonite familie!

Corné Marchand is sinds de bull run van 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Sinds januari 2021 is hij een eigen online platform gestart waarmee hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen heeft geholpen om winstgevend te leren investeren en traden in crypto.

Wat onderscheidend is aan de methodes van Corné, is dat alles in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd. Zo is het gemakkelijk voor iedereen te begrijpen, wat Corné ook terug ziet bij zijn leden. Mannen en vrouwen, van jong tot oud, zijn aan de slag gegaan met de Cryptonite methodes en traden nu winstgevend.

Corné zijn slogan: ‘’kom bij de kleine groep met wolven en verlaat de kudde met schapen’’

Wil je meer leren over de methodes van Corné, dan kun je je aanmelden voor zijn gratis cryptocurrency training.

Eerst wat meer te weten komen over Corné Marchand en zijn platform? Surf dan even naar www.cornemarchand.nl.

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.