Het sentiment in de crypto markt is op dit moment niet bepaald om over naar huis te schrijven. Bitcoin (BTC) zakte gisteren behoorlijk, tot onder de $30.000, en veel investeerders waren in paniek. De schrijver van het razendpopulaire boek Rich Dad, Poor Dad, Robert Kiyosaki, deelde echter wat wijze woorden voor investeerders die het mogelijk somber inzien vandaag de dag.

Robert Kiyosaki.

De legendarische investeerder en schrijver liet op Twitter weten dat hij zich niet zo’n zorgen maakt op dit moment. Volgens hem bestaat er wel een goede kans dat de bitcoin koers in de nabije toekomst nog wat zal zakken. Hij gaat pas bijkopen rond de $20.000 en sluit niet uit dat bitcoin tot de $17.000 zou kunnen dalen.

Zodra er voor Kiyosaki bevestiging is dat de bodem is bereikt, gaat hij grootschalig bitcoin in slaan. Volgens hem is dat namelijk het moment dat je echt rijk kan worden. Niet tijdens een bullmarkt, maar juist tijdens een crash.

“BITCOIN CRASHT. Geweldig nieuws. Zoals gezegd in eerdere Tweets wacht ik op Bitcoin die crasht naar 20k. Zal dan wachten op de test van de bodem die $17k zou kunnen zijn. Zodra ik weet dat de bodem is bereikt, ga ik weer verder. Crashes zijn de beste tijden om rijk te worden.”

BITCOIN CRASHING. Great news. As stated in previous Tweets I am waiting for Bitcoin to crash to 20k. Will then wait for test of bottom which might be $17k. Once I know bottom is in I back up the truck. Crashes are best times to get rich. Take care.

— therealkiyosaki (@theRealKiyosaki) May 12, 2022

Kiyosaki verwacht dat bitcoin na het neerzetten van een bodem rond de $20.000 weer serieus zal gaan stijgen. Hij benoemde dit al enkele maanden geleden. In januari van dit jaar gaf hij al aan dat hij rond de $20.000 pas weer bereid was om te kopen.

Bitcoin gaat winnen

Op de lange termijn verwacht Kiyosaki dat bitcoin zonder enige twijfel zal zegevieren. Dit komt volgens hem door het feit dat de Verenigde Staten wordt geleid door “onbenullen”, Deze onbenullen zijn president Joe Biden, Minister Janet Yellen en voorzitter van de FED, Jerome Powell, aldus Robert Kiyosaki.

Q: Why will BITCOIN win? A: BITCOIN will win because America is led by the 3 STOOGES. Stooge #1 President Biden. Stooge #2 Secretary of Treasury Yellen. Stooge #3 Fed Chairman Powell. I trust BITCOIN not the 3 Stooges.

— therealkiyosaki (@theRealKiyosaki) May 11, 2022

Kiyosaki stelt hij dat hij totaal geen vertrouwen heeft in deze mensen. Waar hij daarentegen wel vertrouwen in heeft is bitcoin. Om die reden roept hij al langer zijn volgers op om bitcoin te kopen.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.