Het huidige wereldwijde investeringsklimaat, zowel binnen als buiten de crypto industrie, kan eigenlijk in een enkel woord omschreven worden: Onzeker. De uit de pan rijzende inflatie en grote geopolitieke spanningen zorgen voor een betreurenswaardig toekomstperspectief op de korte termijn. Volgens de schrijver van het bestseller boek ‘Rich Dad, Poor Dad’, Robert Kiyosaki, zullen de gevolgen voor de Amerikaanse economie reusachtig zijn.

Hyperinflatie

Volgens Kiyosaki is het haast onvermijdelijk dat er een grote beurskrach en economische depressie aan komen door de inflatie. Volgens hem zijn de gevaren van deze inflatie verergerd, omdat er op de aandelenmarkt een bubbel is ontstaan door het blijven bijdrukken van geld door de Amerikaanse centrale bank.

“WIley COYOTE moment komt eraan. Grootste bubble Bust komt eraan. Baby Boomer’s pensioenen worden gestolen. $10 biljoen aan nepgeld wordt uitgegeven. Regering, Wall Street & Fed zijn dieven. Hyper-inflatie Depressie hier. Koop goud, zilver, Bitcoin voordat de coyote wakker wordt.”

WIley COYOTE moment coming. Biggest Bubble Bust coming. Baby Boomer’s retirements to be stolen. $10 trillion in fake money spending ending. Government, Wall Street & Fed are thieves. Hyper-inflation Depression here. Buy gold, silver, Bitcoin before the coyote wakes up. Take care

— therealkiyosaki (@theRealKiyosaki) April 16, 2022

Op Twitter stelt hij dat er een ‘Wile. E. Coyote’ moment aan zit te komen. Wile E. Coyote is natuurlijk het cartoonkarakter die op een gegeven moment van een berg af rende, naar beneden keek en zich vervolgens realiseerde dat hij spoedig naar beneden zou storten. Een pakkende, maar zorgwekkende vergelijking van Kiyosaki.

‘Goud, zilver en bitcoin’

Het is volgens Kiyosaki dus bijna een garantie dat er economische ellende aankomt, maar hij onderkent ook manieren hoe investeerders zich kunnen beschermen hiertegen. Volgens hem zijn commodities zoals goud en zilver uitstekende manieren om je kapitaal te beschermen. Ook bitcoin (BTC), ethereum (ETH) en Solana (SOL) zijn volgens Kiyosaki bij uitstek geschikt als hedge tegen inflatie.

“Will Smith slaat Chris Rock bij Oscars. Biden slaat Poetin op het wereldtoneel. Giftige mannelijkheid. Wereld in moeilijkheden. Nationale schuld gaat door het dak. Biden veroorzaakt inflatie en geeft Poetin de schuld. Dollar staat op het punt te imploderen. Koop meer goud, zilver, Bitcoin, Ethereum, en Solana voor WO3.”

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.