Voorzitter van de Amerikaanse Federal Reserve, Jerome Powell, maakte een paar dagen geleden bekend dat de rentes dan toch echt omhoog gaan. De gevolgen van deze rentestijgingen kunnen voor de wereldwijde economie enorm zijn. Ook de crypto markt zal hier de effecten van gaan voelen. Daarnaast lijkt de oorlog in Oekraïne mogelijk voor een groot voedseltekort te gaan zorgen elders in de wereld. Voedsel gaat een grote en belangrijke rol spelen in onze economie in de nabije toekomst. De kans is namelijk groot dat er sprake zal zijn van schaarste!

Ook de huizenmarkt lijkt na een lange tijd van uit de pan rijzende prijzen weer af te gaan koelen. In de Verenigde Staten is de hoeveelheid hypotheekaanvragen per week al met zo’n 65% afgenomen! Analisten stellen dan ook dat de Amerikaanse centrale bank alvast afscheid kan gaan nemen met de huizenmarkt.

Uiteraard is de koers van bitcoin (BTC) de afgelopen paar dagen behoorlijk onderuit gezakt. Madelon laat met haar technische analyse zien hoe het er nu voor staat en of investeerders zich echt zorgen moeten gaan moeten. Dit en nog meer zie je in de nieuwste aflevering van Madelon Praat.

Stemmen op Madelon

Uiteraard is het erg mooi dat Madelon Vos de crypto gemeenschap vertegenwoordigt bij de Televizier-Ster competitie. Mocht Madelon uiteindelijk genomineerd worden dan zal haar serie Madelon Navigeert de eerste economische YouTube serie zijn met een dergelijke nominatie!

Stemmen op Madelon Navigeert kan via de website van Televizier.nl

Join de MoneyTalks community!

Sinds kort bestaat de MoneyTalks community van Madelon! In deze online community kan je vragen stellen en kennis delen! Ook maakt Madelon er technische analyses op aanvraag worden er Q&A-sessies georganiseerd waarin live vragen kunnen worden gesteld. Maak je je eigen analyses, dan kunnen de experts in de community daar een blik voor je op werpen!

Madelon legt ook uit! Middels de cursussen van Madelon leer je onder andere hoe je veilig en vertrouwd aan de slag kan gaan met bitcoin en andere cryptocurrencies en hoe je winst kan boeken met het investeren in crypto. Kennismaken met Madelon? Bekijk dan ook haar gratis cursussen! 

In de gratis cursus Crypto & Trading academy krijg je een preview van onderwerpen als Bitcoin, andere cryptocurrencies, hoe deze veilig op te slaan en je eerste crypto’s aanschaffen. Daarnaast leer je de basis van technische analyse. Deze gratis cursus is een voorproef op de volledige cursus. 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.