Quant (QNT), bekend door zijn innovatieve Overledger-technologie, is het onderwerp van dit artikel. Dit artikel bevat een technische analyse uit onze Premium omgeving met een koersverwachting voor QNT voor de nabije toekomst.

Voor verdere vragen of meer inzichten, bieden we voor 1 euro 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je onze analisten direct kunt raadplegen. Onze analyses zijn puur informatief  en geen financieel advies.

Technische analyse quant (QNT) koers

De analisten van Crypto Insiders verwachten dat de daling voor QNT nog even doorzet, maar het einde lijkt in zicht. Zij deelden onlangs het volgende hierover in de Premium omgeving:

“QNT zit al enige tijd in een neerwaartse trend, maar deze trend ontwikkelt zich precies zoals we hadden verwacht. We zien namelijk een neerwaarts 12345 Elliott Wave patroon die een duidelijk beeld geeft van wat we kunnen verwachten.

 

We zijn momenteel in afwachting van de laatste wave omlaag, die naar verwachting zal eindigen in de blauwe steunzone tussen de $90 en $99. Dit zou het voltooiingspunt zijn van het 12345 patroon. Na het bereiken van deze zone, anticiperen we op een mooie opwaartse beweging.

 

Voor nu is ons plan om geduldig de reactie van de koers in de blauwe zone af te wachten. We willen direct klaarstaan om in te grijpen zodra we een gunstige kans zien ontstaan. Het is cruciaal om alert te blijven en te reageren op de marktontwikkelingen.”

Datum analyse: 28 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/NSE58n1B/

Interessante ontwikkeling voor Nederlandse crypto-investeerders

SATOS, in het bezit van een vergunning van de Nederlandse Bank, gaat samenwerken met Bybit. Dit betekent dat Nederlandse klanten nu toegang krijgen tot een uitgebreider aanbod van meer dan 400 populaire cryptovaluta’s. Nog geen Bybit account? Nieuwe klanten bij Bybit profiteren van bonussen tot €25.000.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Het bericht Quant (QNT) koers kan eindelijk stoppen met dalen in blauwe steunzone verscheen eerst op Crypto Insiders.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.