Een woeste Terra (LUNA) investeerder heeft het op zich genomen om verhaal te komen halen bij Do Kwon, de oprichter van Terra. Hij wilde er persoonlijk achter komen hoe het zo ver heeft kunnen komen dat LUNA volledig in elkaar stortte. 

Identiteit LUNA investeerder bekend?

Onlangs werd bekend gemaakt dat de Zuid-Koreaanse politie aan het zoeken is naar een onbekend persoon die naar verluidt zou hebben ingebroken in het appartementencomplex van Kwon en bij de baas van Terra zou hebben aangebeld. Echter blijken we nu toch te weten wie dit was. Chancers, een social media bekendheid die vaak livestreamt, heeft namelijk aangegeven dat hij dit was.  

EDaily, een Koreaans nieuwsplatform, heeft bekend gemaakt dat de vrouw van Kwon de deur open heeft gedaan voor de inbreker. Hij vroeg hier aan haar waar haar man op dat moment was. De vrouw heeft snel de politie gebeld, waardoor de inbreken op de vlucht ging. De politie heeft geprobeerd de persoon te identificeren door middel van de beveiligingsbeelden van het appartementencomplex.

Kwon’s vrouw heeft naar verluidt na de inbraak bescherming aangevraagd bij de politie. 

Livestreamer is 1,56 miljoen in LUNA kwijt

Chancers heeft op zijn meest recente livestream aangegeven dat hij een positie van ongeveer $1,56 miljoen in LUNA had. Daarnaast gaf hij aan dat hij zichzelf zou aangeven bij de politie. 

In een andere livestream gaf zei zij: “Ik ben blut. Het is voorbij.”. Tijdens de livestream schreef hij in een notitie “Ik ga me wassen, dan ga ik naar het politiebureau. […] Het is zo verdrietig.”

De livestreamer is blijkbaar niet de enige die op zoek was naar Kwon. Uit het onderstaande bericht op Twitter blijkt dat meerdere mensen geld bieden op het hoofd van Kwon. Het is daarom niet gek dat de Kwon familie in bescherming wordt genomen door de politie.

Yikes.

A friend told me there are multiple hit bids out for him right now.

People are actively looking for him.

You always end up paying a price for blood money. https://t.co/Lbx7LDJ1G1

— Loma (@LomahCrypto) May 13, 2022

Heb jij ook veel geld verloren door de ineenstorting van LUNA? Aarzel dan niet en zoek hulp.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.