Vandaag ga ik uitleggen wat oracles precies zijn, wat je er mee kunt doen én in welke crypto’s jij kunt investeren om in oracles te investeren. Oracles zijn een soort bruggen tussen verschillende werelden. Oracles verbinden de echte wereld met de blockchain/crypto/virtuele wereld. Chainlink (LINK) is op dit moment de nummer een op het gebied van oracles/middleware. Gegevens uit de echte wereld komen via een oracle in de blockchain wereld terecht. Andersom kunnen ook gegevens uit de virtuele wereld naar de echte wereld worden gestuurd via een oracle.

Chainlink koppelt traditionele bedrijven aan de blockchain

Volgens het World Economic Forum kunnen oracles ervoor zorgen dat bedrijven gebruik kunnen maken van blockchains en decentralized finance. Chainlink zorgt ervoor dat traditionele bedrijven kunnen gebruikmaken van blockchain zonder dat ze zelf een blockchain moeten ontwikkelen. Chainlink koppelt dus bedrijven aan de blockchain. Het World Economic Forum zegt ook dat op dit moment 11% van de bedrijven gebruikmaakt van blockchaintechnologie, terwijl 75% van de bedrijven op dit moment actief aan het onderzoeken zijn hoe ze gebruik kunnen maken van blockchain. Dit zou dus betekenen dat er nog veel ruimte voor groei is voor oracles.

Ikzelf ben eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heb me vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heb ik mijn levensmissie gevonden: een financieel gezond leven voor iedereen. Op mijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maak ik onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij ik gebruikmaak van mijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volg ik de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op mijn website, of begin meteen met het investeren in jezelf!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.