Het is lang geleden dat de wereld zo’n tumultueuze tijd heeft gekend als nu. Het is nu officieel oorlog in Oekraïne. Althans, als we niet luisteren naar het praatje dat Ruslands President Poetin al een tijdje ophangt. Onze conclusie: het is oorlog. Dat zien we meteen terug in de olie- en gasprijzen, die zijn weer hard aan het stijgen.

Ook zagen we de afgelopen week dat Europese regering een verbod wil op Bitcoin en zijn sommige mensen van mening dat ‘s werelds grootste cryptovaluta helemaal geen store of value meer. In een nieuwe aflevering van Madelon Praat beargumenteert Madelon dat ze het helemaal niet eens is met de nieuwe anti-Bitcoiners. Ook heeft ze het over de Canadese overheid die draconische maatregelen in heeft gesteld, en over hoe de Europese centrale bank (ECB) is beïnvloed door de situatie in Oekraïne. Verder pleiten sommige Nederlanders nu zelfs voor het verlaten van de EU. Kortom, een hele bijzondere aflevering!

Join de MoneyTalks community!

Sinds kort bestaat de MoneyTalks community van Madelon! In deze online community kan je vragen stellen en kennis delen! Ook maakt Madelon er technische analyses op aanvraag worden er Q&A-sessies georganiseerd waarin live vragen kunnen worden gesteld. Maak je je eigen analyses, dan kunnen de experts in de community daar een blik voor je op werpen!

Madelon legt ook uit! Middels de cursussen van Madelon leer je onder andere hoe je veilig en vertrouwd aan de slag kan gaan met bitcoin en andere cryptocurrencies en hoe je winst kan boeken met het investeren in crypto. Kennismaken met Madelon? Bekijk dan ook haar gratis cursussen!

In de gratis cursus Crypto & Trading academy krijg je een preview van onderwerpen als Bitcoin, andere cryptocurrencies, hoe deze veilig op te slaan en je eerste crypto’s aanschaffen. Daarnaast leer je de basis van technische analyse. Deze gratis cursus is een voorproef op de volledige cursus.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.