Opnieuw sluit een groot crypto bedrijf een mooie overeenkomst met een bekende naam binnen de Formule 1. Dit keer gaat het om de crypto exchange OKX. Onlangs werd bekend dat OKX samen gaat werken met Mclaren Racing en zelfs de officiële hoofdsponsor van het grote team uit Engeland gaat worden. OKX is een van de grootste exchanges als het op dagelijks handelsvolume aankomt.

Crypto exchange OKX in de Formule 1

Naar verluidt gaat het om een meerjarig contract. OKX zal in de periode waarover het contract geldt de hoofdsponsor worden van Mclaren Racing. Dat betekent dat het logo van OKX binnenkort al te zien zal zijn op de auto’s van Mclaren.

We are excited to announce a major multi-year partnership with @OKX, one of the largest cryptocurrency exchanges by trading volume, as a Primary Partner of the McLaren Formula 1 Team and McLaren Shadow esports Team from 2022.

Welcome to the family!

— McLaren (@McLarenF1) May 3, 2022

Tijdens de eerstvolgende Grand Prix van Miami zal OKX al te bezichtigen zijn op onder meer de achtervleugel, de voorvleugel, de halo en andere onderdelen van de Mclaren Formule 1 auto’s. Volgens de marketing chef bij OKX, Haider Rafique, is dit een mooie stap voor zowel Mclaren Racing als OKX.

“We innoveren ons platform elke dag en zorgen ervoor dat onze gebruikers de hoogste snelheid hebben bij de uitvoering van hun transacties, wat “pit-achtige” samenwerking en instincten van het team vereist,”

Ook teambaas en CEO van Mclaren Racing, Zak Brown, was lovend over de nieuwe samenwerking. Volgens Brown is OKX een: “al lang gevestigde crypto merk dat innovatie, analyse en nauwkeurigheid brengt om grote dingen te bereiken.”

Formula 1 goes crypto

Het is niet bepaald de eerste keer dat een groot crypto bedrijf in zee gaat met een Formule 1 team. Het afgelopen jaar zagen we meerdere exchanges deals sluiten met vooraanstaande teams en zelfs de Formula 1 organisatie zelf. Zo is derivaten exchange ByBit bijvoorbeeld hoofdsponsor van het Red Bull Racing van Max Verstappen en ook Mclaren Racing had eerder al een deal gesloten met Tezos (XTZ).

Dat crypto en Formule 1 mooi hand in hand gaan is eigenlijk ook niet zo gek. Bij zowel de crypto industrie als de Formule 1 staan innovatie natuurlijk erg hoog in het vaandel.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.