Tegenwoordig heb je in de echte wereld én online steeds minder privacy, en dat is niet positief. Privacy is namelijk een officieel mensenrecht – en dat terwijl de meeste mensen het vrijwillig of onwetend maar laten varen. Gelukkig kun je daar iets tegen doen, en NordVPN helpt je daarbij. Het bedrijf is vandaag jarig en wil dat vieren.

Meer dan een VPN

Het bedrijf is het meest bekend van zijn VPN-service, waarmee je je identiteit op het internet beschermt. Hiervoor gebruikt NordVPN zijn eigen servers, die een soort brug vormen tussen jou en het webadres.

Maar dat is eigenlijk niet genoeg meer in deze tijd van digitalisering. Zusterbedrijf NordPass beheert je wachtwoorden op een veilige en betrouwbare manier. Hiermee heb je al je wachtwoorden op één plek, en hoef je nooit meer te zoeken door je enorme lijst met wachtwoorden. De software bewaart veilig je wachtwoorden en kan automatisch voor je inloggen.

En NordLocker voorziet je van versleutelde cloudopslag. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken dat je gratis en voor niets al je data aan Google geeft, en gecombineerd met de twee andere diensten heb je tot maar liefst 1 TB aan opslag tot je beschikking. Als je alleen behoefte hebt aan NordLocker, dan kun je zelfs kiezen voor 2 TB.

Klik hier voor NordVPN met 68% korting!

Waarom NordVPN?

NordVPN heeft speciale servers die je veiligheid verder vergroten:

Onion via de VPN
Dubbele VPN
Extra onduidelijke servers
Peer-to-Peer servers

Met één NordVPN-account kun je tot zes apparaten tegelijkertijd aansluiten. Het is compatibel met Windows, MacOS, Android, iOS, Linux, Android TV en andere besturingssystemen. Er zijn ook browserextensies voor Chrome en Forefox. De service gebruikt zijn eigen protocol genaamd NordLynx, dat de snelheid van het bekende WireGuard heeft zonder dat er privacyrisico’s aan vast kleven.

In totaal zijn er meer dan 5200 servers in meer dan 60 landen, en je kunt automatisch voor de snelste server in elk gegeven land kiezen. Als je problemen ervaart is het ondersteuningsteam de hele dag en zeven dagen in de week aanwezig om je te helpen. De dienst slaat je gegevens niet op en het wordt constant geüpdatet, zodat je verzekerd bent van privacy en veiligheid.

Nieuw is de ingebouwde bescherming tegen malware, waarmee je nog verder beschermd bent tegen kwaadaardige websites, advertenties en trackers. Het kan ook met malware besmette bestanden herkennen.

Betaalbare bescherming

Je kunt kiezen uit drie verschillende abonnementen. Het standaard VPN-abonnement heeft naast de VNP ook bescherming tegen malware en blokkeert advertenties en cookies. Het VPN Plus-abonnement voegt de wachtwoordmanager toe en kan automatisch detecteren of je wachtwoorden zijn gestolen. Het Ultimate-account biedt daarnaast ook nog 1 TB aan versleutelde opslag. Uiteraard zijn ze ook los te koop.

Voor de samengestelde abonnementen loopt nu een korting. Voor het basisaccount betaal je nu maar €2,89 per maand, dat is een besparing van 60%. Het VPN Plus-abonnement kost €3,49 per maand. Voor het Ultimate-abonnement betaal je 4,69 per maand en bespaar je 68%.

Complete: VPN + Pass + Locker
Plus: VPN + Pass
Standard: VPN

€4,69 per maand
€3,49 per maand
€2,89 per maand

Bezoek NordVPN

Betaal in cryptocurrencies

NordVPN en de twee zusterbedrijven staan het nu bovendien toe om je abonnement te betalen in cryptocurrencies. Om precies te zijn accepteert het bitcoin (BTC), ether (ETH) en XRP. Dat kan handig zijn als je in een land woont dat onderhevig is aan sancties, of als het bankensysteem in jouw land niet stabiel is. Maar ook als je in een ontwikkeld land leeft is het handig. Het is erg gemakkelijk en je hebt niet het risico dat je bij een bank loopt.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.