Scott Free Productions, het bekende filmproductiebedrijf van de legendarische filmmaker Ridley Scott, gaat een film over Ethereum (ETH) maken! Dat meldt Deadline op 21 april:

EXCLUSIVE: Scott Free Productions has come on board to produce an adaptation of the bestselling book ‘The Infinite Machine’ from acclaimed cryptocurrency journalist Camila Russo for feature adaptation https://t.co/EXzl7JgUhQ

— Deadline Hollywood (@DEADLINE) April 21, 2022

De film gaat over de oprichting, opkomst en invloed van Ethereum, het op een na grootste cryptocurrency netwerk. De film is gebaseerd op het boek “The Infinite Machine” van crypto journalist Camilla Russo, oprichter van The Defiant. Het boek werd in 2020 gepubliceerd.

Ethereum film van legendarische filmmaker

Ridley Scott is de regisseur van een reeks grote klassiekers, waaronder “Alien,” “Blade Runner,” “Gladiator,” “The Martian,” “American Gangster,” “Thelma  & Louise” en recente films als “The Last Duel” en “House of Gucci.” Scott Free Productions was het productiebedrijf voor veel van deze films en meer.

Scott zal samen met collega’s Tom Moran en Vera de nieuwe film produceren. De Ethereum film wordt geschreven en geregisseerd door Shyam Madiraju. Russo is natuurlijk zeer enthousiast over de productie en meldt het volgende aan Deadline:

“Ik kan me geen beter team voorstellen om het meeslepende verhaal over de mensen achter de meest revolutionaire technologie sinds internet om te zetten in een speelfilm die de harten van onze generatie zal veroveren.”

news is out!!

The GOAT Ridley Scott and his production company Scott Free, the makers of

Gladiator
Alien
Blade Runner
House of Gucci
Nominated for 80 Academy Awards

Will produce @ETHMovie The Infinite Machine movie!!!

WAGMAM ETHEREANS!!!

— Camila Russo (@CamiRusso) April 21, 2022

Steeds meer crypto films

We zien de laatste tijd steeds meer films over de wereld van crypto uitkomen. Onlangs verscheen op Netflix nog een documentaire over het beruchte verhaal omtrent de failliete Canadese cryptocurrency exchange QuadrigaCX en de oprichter die onder mysterieuze omstandigheden was gestorven. Netflix is daarnaast van plan om een serie uit te brengen over de Bitfinex diefstal.

Er wordt momenteel ook gewerkt aan een film over bitcoin (BTC) miljardairs de Winklevoss tweeling. De film is een vervolg op “The Social Network,” de bekende Facebook film uit 2010. Dan bestaat er nog de speelfilm “Crypto” uit 2019, maar dat had eigenlijk nauwelijks iets met crypto te maken. Desondanks is het een teken van de alsmaar toenemende adoptie van crypto. Enkele jaren geleden durfden we dit soort films niet voor te stellen over crypto.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.