Bitget, het baanbrekende platform voor crypto-derivaten en copy trading, heeft een nieuwe versie van de whitepaper van zijn eigen BGB-token uitgebracht. Deze nieuwe whitepaper schetst de voordelen die BGB als bedrijfsmiddel voor het Bitget-platform biedt, maar ook de voordelen die bezitters van de token kunnen verwachten.

Whitepaper voor BGB

De whitepaper biedt een stappenplan voor de ontwikkeling van BGB en geeft een overzicht van de gebruiksmogelijkheden en tokenomics van de token. Het document beschrijft de innovaties van BGB, waaronder een toekomstige aantal toepassingen die in ontwikkeling zijn en die meer voordelen voor eigenaren van de BGB-token moeten opleveren. De functies omvatten een zogeheten ‘BGB-loterij’, bonussen voor de futureshandel, gratis opnames en exclusieve Earn-diensten. Wat de tokenomics betreft wordt een mechanisme overwogen waarbij BGB op de markt wordt opgekocht en vervolgens wordt vernietigd om het aantal tokens in omloop te reduceren en de waarde van de token te verhogen, zoals we dat ook zien bij bijvoorbeeld Ethereum (ETH).

De geactualiseerde BGB-whitepaper presenteert de plannen van Bitget om nieuwe toepassingen voor de eigen token van het platform te introduceren, evenals een stappenplan voor de toekomstige ontwikkeling. Bitget wil de markt voor copy trading verder uitbreiden en zowel DeFi als CeFi op het platform integreren. Deze integratie levert gebruikers een breder scala aan financiële producten en diensten op en biedt hun een naadloze en robuustere handelservaring.

BGB is een utility token die binnen het Bitget-ecosysteem een cruciale rol speelt. BGB heeft een totaal aanbod van 2 miljard tokens waarvan er 1,4 miljard in omloop zijn en biedt gebruikers toegang tot exclusieve bonussen op de Bitget crypto exchange, zoals kortingen op de kosten, mogelijkheden om via het Launchpad en de Launchpool in hoogwaardige projecten te beleggen, op de notering van projecten te stemmen en nog veel meer. BGB werd in het leven geroepen met de overtuiging dat het crypto-ecosysteem voor iedereen, ongeacht waar ze zich bevinden, eenvoudig, veilig en toegankelijk moet zijn.

De algemeen directeur van Bitget, Gracy Chen, had het volgende te zeggen over de uitrol van de nieuwe BGB-whitepaper:

“We zijn opgetogen om de geactualiseerde whitepaper van de BGB-token te publiceren, waarin ons plan voor aanstaande toepassingen en onze ambitie om van onze eigen token een krachtig hulpmiddel voor het Bitget-ecosysteem te maken, worden uiteengezet. Volgens ons moet het crypto-ecosysteem overal ter wereld voor iedereen eenvoudig, veilig en toegankelijk zijn, en we zijn vastbesloten deze visie te verwezenlijken door ons voortdurend in te spannen om BGB te verbeteren en ons aanbod uit te breiden. Bitget zal het aanbod van producten en diensten blijven uitbreiden en deze op de gebruiksmogelijkheden en innovatie van BGB afstemmen, waardoor onze gebruikers toegang tot exclusieve privileges en rechten krijgen.

BGB heeft de afgelopen maanden indrukwekkende prestaties geleverd en bereikte in februari een recordhoogte van 0,51 dollar terwijl het handelsvolume met maar liefst 500% toenam. Volgens Coingecko is BGB wat marktkapitalisatie betreft de op 8 na grootste CEX-token met een volume van 10 miljoen tijdens de afgelopen 24 uur. 

Over Bitget

Bitget werd in 2018 opgericht en is de grootste crypto exchange ter wereld op het gebied van de futureshandel en diensten voor copy trading. De beurs bedient meer dan 8 miljoen gebruikers in meer dan 100 landen en regio’s en zet zich in om gebruikers te helpen slimmer te handelen door een veilige, allesomvattende handelsoplossing te bieden. Bitget inspireert individuen om crypto te omarmen door met geloofwaardige partners samen te werken, zoals de legendarische Argentijnse voetballer Lionel Messi, het toonaangevende Italiaanse voetbalteam Juventus en de officiële organisator van eSports-evenementen PGL. Bitget behoort volgens Coingecko momenteel tot de 5 beste futures-handelsplatformen en tot de 10 beste spot-handelsplatformen.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.