Sui (SUI), een layer-1 blockchain dat in mei vorig jaar werd gelanceerd, mag zichzelf nu al met trots een van de grootste netwerken van de industrie noemen. Op basis van een cruciale blockchainstatistiek bevindt het zich momenteel te midden van de prominente spelers. Dankzij een uitstekende maand zijn verschillende sterkhouders, waaronder Cardano (ADA), ingehaald.

Sui nadert top 10 crypto netwerken

Het gaat hier om de zogenoemde Total Value Locked (TVL). Dit verwijst naar de totale waarde dat binnen een bepaalde blockchain wordt vastgezet in smart contracts binnen decentralized finance (DeFi) protocollen.

Uit data van DefiLlama blijkt dat Sui slechts een haartje verwijderd is om de top 10 van blockchainnetwerken te betreden op basis van TVL.

Met een totale vergrendelde waarde van 458 miljoen dollar staat het momenteel op plek 11 wat dat betreft. PulseChain (PLS) en Manta Network (MANTA) hebben een lichte voorsprong, van respectievelijk 2 miljoen dollar en 20 miljoen dollar.

De TVL van SUI is de afgelopen week met 28,13 procent gestegen. In de afgelopen maand is deze zelfs met een indrukwekkende 118 procent de lucht in geschoten. De uitzonderlijke prestatie heeft ertoe geleid dat grote netwerken zoals Cardano en Base zijn gepasseerd.

Opmerkelijk genoeg stond de TVL op de eerste dag van oktober nog gelijk aan zo’n 34 miljoen dollar. Dit betekent dat de metriek met een weerzinwekkende 1.247 procent is gestegen in 4 maanden tijd.

Sui Network is gecreëerd door ex-Meta (Facebook) ontwikkelaars en is een op Proof-of-Stake (PoS) gebaseerde blockchain, net als bijvoorbeeld Ethereum (ETH). Het biedt horizontale schaalbaarheid, waardoor het mogelijk is om een grote hoeveelheid transacties per seconde te verwerken.

Ook SUI crypto gaat als een raket

Gisteren kon je ook al lezen dat het niet alleen achter de schermen enorm goed gaat met het project. De koers van SUI is namelijk ook ontzettend hard gestegen de afgelopen tijd.

Op de eerste dag van het nieuwe jaar kwam de prijs van SUI nog uit op ongeveer 0,80 dollar. Door een plotselinge koersexplosie heeft SUI nu een waarde van 1,61 dollar, wat een stijging van meer dan 100 procent weerspiegelt.

Het bericht Nieuw crypto netwerk snel opgeklommen tot indrukwekkende grootmacht verscheen eerst op Crypto Insiders.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.