Coinmerce, een crypto exchange van Nederlandse bodem, heeft een nieuwe listing aangekondigd: SingularityNET (AGIX). In dit artikel nemen we een duik in dit interessante project, en laten we je zien hoe je vandaag nog een mooi cadeautje van Coinmerce kan krijgen.

SingularityNET

SingularityNET is een gedecentraliseerde, door blockchain aangedreven marktplaats voor artificial intelligence (AI) producten, ook wel kunstmatige intelligentie. Een hele mond vol, maar we gaan rustig uitleggen wat hier zo bijzonder aan is. 

Artificial intelligence is de afgelopen tijd aan een stevige opmars bezig. Projecten zoals ChatGPT zijn inmiddels al vreselijk populair, en dit lijkt pas het begin te zijn. Niet iedereen is echter te spreken over AI. Zo maken critici zich flinke zorgen over de snelle en ongecontroleerde ontwikkeling ervan. SingularityNET heeft als doel om de kracht van AI te gebruiken om de wereld beter te maken. “Goedaardige AI”, noemen ze het zelf.

Via de gedecentraliseerde marktplaats van SingularityNET kan iedereen een AI systeem creëren, delen en verkopen. SingularityNET is het allereerste platform waar AI ontwikkelaars gemakkelijk hun producten kunnen delen. Kopers hebben toegang tot een steeds groter wordende bibliotheek van AI producten en hebben daarnaast de mogelijkheid om producten te testen voordat ze deze daadwerkelijk aanschaffen.

De native token van SingularityNET is AGIX, en heeft een marktkapitalisatie van ruim 430 miljoen dollar. Een relatief lage marktkapitalisatie dus, en daardoor nog meer dan genoeg ruimte voor groei.

Gratis crypto verdienen bij Coinmerce

De waarde van AGIX staat op moment van schrijven op ongeveer 35 dollarcent. Enkele weken geleden steeg AGIX nog in rap tempo van 4 naar 50 cent. Daarmee testte AGIX al zijn piek van de afgelopen bullmarkt. Zeer indrukwekkend! AGIX is een van de weinige crypto assets die de hoogtes van de afgelopen bullmarkt al evenaarde. Als dit een voorbode is van wat een bullmarkt zal brengen, dan mogen investeerders in AGIX hun riemen alvast vastmaken.

Vanaf nu kun je bij Coinmerce investeren in deze veelbelovende AI token. Als leuk extraatje krijgen nieuwe gebruikers bij een registratie momenteel 10 euro cadeau. Meld je dus snel aan en verhandel vandaag nog je eerste AGIX!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.