Coinscouts.io, ‘s werelds nieuwste en krachtigste cryptocurrency-database, ziet een flinke toename in het aantal nieuwe gebruikers.

Het in Nederland opgerichte CoinScouts heeft sinds haar officiële bèta-lancering vorige week al meer dan 5000 nieuwe communityleden aangetrokken. Deze leden dragen dagelijks bij aan het up-to-date houden van het platform. CoinScouts is daarnaast partnerships aangegaan met meerdere cryptoprojecten, waaronder Fulbo Galaxy, waarvoor het marketingactiviteiten gaat uitvoeren. Door deze snelle groei door te zetten hoopt CoinScouts binnen afzienbare tijd een bekende naam in de crypto-wereld te worden.

CoinScouts is opgericht om traders te helpen met het zoeken naar nieuwe munten en tokens. Het is het eerste platform ter wereld dat crypto-munten multi-categoriseert. Traders kunnen hiermee makkelijker en sneller nieuwe cryptoprojecten vinden. Daarnaast kunnen traders met slechts een paar klikken op de muis hun eigen onderzoek, ofwel hun DYOR, doen naar de door hen gevonden cryptoprojecten.

Echter, hetgeen dat CoinScouts het meest onderscheidt van de rest is dat het de community wil betrekken bij de ontwikkeling van het platform.

Bij CoinScouts kunnen community members straks helpen bij het ontwikkelen van het platform in ruil voor een financiële beloning. Op deze manier laten we de community meedelen in het succes van CoinScouts,

aldus Kevin van Dorp, mede-oprichter en Chief Marketing Officer van CoinScouts. van Dorp vervolgt:

CoinScouts werk momenteel hard aan het decentraliseren van zijn platform om dit ideaal van een community-powered gedecentraliseerde crypto database te verwezenlijken.

Over CoinScouts

CoinScouts is ‘s werelds krachtigste cryptodatabase. Zoek naar nieuwe cryptocurrencies en DYOR met slechts een paar klikken!

Ga voor meer informatie naar CoinScouts of volg ze op Twitter.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.