In een gloednieuwe 6-delige videoserie duikt presentator Valerio Zeno de wereld van crypto in. Samen met de Nederlandse crypto exchange Bitvavo wordt op kinderlijk eenvoudige wijze uitgelegd wat de crypto industrie nu precies inhoudt, hoe je er in kan investeren en wat de gevaren van een mogelijke investering zijn.

Eerder werd al uitgelegd wat cryptocurrencies en het investeren in cryptocurrencies nu precies inhouden. Er zijn een heleboel verschillende cryptomunten waar je in kunt investeren. De bekendste en grootste zijn uiteraard bitcoin (BTC) en ethereum (ETH), maar er zijn duizenden munten waar een crypto investeerder uit kan kiezen.

De grote vraag die na het bepalen van interessante coins bij veel beginners speelt is hoeveel zij nu precies moeten gaan investeren. Hierop bestaat natuurlijk geen eenduidig antwoord dat voor iedereen hetzelfde is. Daarom gaat Valerio Zeno is de nieuwste aflevering van Valerio Goed Crypto op onderzoek uit en vraagt hij aan onder meer Dennis Weening wat zijn strategie is geweest.

Dennis Weening besloot om groot in te stappen en een aanzienlijk deel van zijn vermogen meteen in de crypto te stoppen. Dit bleek achteraf een slecht idee, want al snel zag hij zijn vermogen voor zijn ogen verdampen. Is het daarom wel slim om net als Dennis all-in te gaan? Wat zijn andere opties en hoe bepaal ik wat de beste optie voor mij is? Al deze vragen en nog veel meer komen aan bod in de nieuwste aflevering van Valerio Goes Crypto.

Over Bitvavo

Bitvavo is een crypto exchange van Nederlandse bodem. Het bedrijf werd in 2018 opgericht en is ondertussen het grootste en goedkoopste handelsplatform van heel Nederland. De exchange biedt voor zowel beginnende als gevorderde handelaren en beleggers de mogelijkheid om in een vertrouwde en gebruiksvriendelijke omgeving te starten met het investeren in cryptovaluta tegen opmerkelijk lage handelskosten.

Meld je direct aan bij Bitvavo en verhandel de eerste €1.000 aan cryptocurrency gratis.

Bitvavo biedt meer dan 150 verschillende cryptocurrencies aan, en dit aanbod groeit elk jaar behoorlijk. De exchange is daarnaast beschikbaar voor Android en iOS telefoons zodat je zelfs onderweg kunt investeren in cryptomunten. Al met al is Bitvavo voor elke Nederlandse crypto investeerders een uitstekende optie

Voor meer informatie over Bitvavo kun je terecht op de bedrijfspagina en de review op Crypto Insiders.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.