Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

De term ‘meme coin’ genereert zowel minachting als amusement in de wilde, gekke wereld van crypto. Deze digitale activa komen voort uit de sociale mediahype en de internetcultuur die verantwoordelijk zijn voor het aantrekken van een groot aantal ‘normies’ naar Web3.

Maar of je deze coins nu serieus neemt of niet, één ding is zeker: wedden op de juiste meme coin op het juiste moment kan de moeite waard zijn. Niemand kan ontkennen dat meme coins zoals Dogecoin en Pepe Coin enorme winsten hebben gegenereerd door bliksem in een fles te vangen, ondanks dat ze geen utility hebben.

Het feit blijft echter: 99% van de meme coin projecten zijn complete en totale vaporware. Het is allemaal leuk en aardig totdat investeerders niet langer winst maken, maar hun investering juist in waarde zien dalen.

Als er niets aan wordt gedaan, versterkt het ergste overschot aan meme coins de negatieve stereotypen over crypto als een ‘nerd-casino’ – zoals blijkt uit de trash meme coins die op de een of andere manier toch naar de top stijgen.

De wereld van meme coins heeft een redder nodig die alle boeiende aspecten van meme coins combineert met echte kwaliteiten en waarde die het project onderscheiden van de concurrentie.

Die redder is gearriveerd in de vorm van de Memeinator: de held die de markt voor meme coins nodig heeft, maar niet verdient. De Dag des Oordeels komt op 27 september naar de markt voor meme coins, wanneer de Memeinator zijn presale van 29 fasen voor het MMTR token opent voor investeerders.

Wat is de Memeinator (MMTR)?

De Memeinator is geen typische dog coin. Deze hond is een premiejager die vanuit de verre toekomst is gestuurd om de overblijfselen van afval meme coins die ooit leefden op te sporen, te doden en ervan te smullen – met als uiteindelijk doel een marktkapitalisatie van $1 miljard te bereiken. En als je dat schandalig vindt: Pepe Coin deed hetzelfde nadat het binnen drie weken na de lancering in april 2023 een prijsstijging van 7.000% zag, totdat de hype ineens was verdwenen.

Het MMTR token van de Memeinator zal mogelijkheden bieden voor staking en yield mining, deflatoire verbrandingsmechanismen om de prijsgroei te bevorderen en de koopdruk in stand te houden. Ook is er een verscheidenheid aan prikkels voor beginnende investeerders die deelnemen aan de komende lancering. Denk aan een volledig betaalde reis naar de ruimte met Virgin Galactic!

En dat is nog maar het begin van wat de Memeinator te bieden heeft. De presale van de MMTR tokens zal de toekomstige release van een videogame met de Memeinator in de hoofdrol, genaamd Meme Warfare, stimuleren. Spelers kunnen de Memeinator spelen in een spannende first-person shoot-out waarin ze virtueel kunnen jagen, schieten en de representaties van concurrerende meme coins kunnen opblazen.

Meme Warfare zal het innovatieve gebruik van de AI-tool Memescanner bevatten. Deze webschraper scant het internet op meme coins zonder enige echte tastbare utility die het waard is om in te investeren met behulp van een eigen algoritme. De Memescanner zal deze vervolgens hergebruiken als personages die de Memeinator moet uitroeien. Heb je ooit de wereld ‘virtueel’ willen ontdoen van afval zoals Dogelon Mars, BabyDoge, ApeCoin en HarryPotterObamaSonic10Inu? Dat kan nu, dankzij de Memescanner!

De toekomst van Memeinator

De Memeinator is een klasse apart als meme coinmet een haalbare routekaart waar beleggers hun tanden in kunnen zetten. De MMTR token presale van 29 fasen begint op 27 september, waarbij één MMTR token $0,01 zal kosten. De presale kent een progressief mechanisme voor prijsverhoging in elke fase, met een gemiddelde stijging van 6% per fase.Tegen de tijd dat de presale fase 29 bereikt, zal elk MMTR token $0,049 waard zijn voordat de Memeinator op de exchange wordt gelanceerd en wereldwijd op crypto exchanges wordt vermeld – dat is een procentuele stijging van 390% van fase 1 naar fase 29.

Het Memeinator token zal wellicht nooit meer zo goedkoop zijn als het eenmaal op de exchange wordt gelanceerd. De trein heeft het station nog niet verlaten. Er is tijd voor degenen die willen investeren om de volgende grote meme coin met innovatieve kwaliteiten te kopen. Stel je voor dat je hebt geïnvesteerd in Dogecoin of Shiba Inu voordat ze van start gingen. 

Registreer je vandaag nog voor de Memeinator presale 

Kansen zoals de Memeinator komen slechts eens in de zoveel tijd voorbij. Meme coins komen en gaan, maar de Memeinator is er naar eigen zeggen om te blijven.

Om exclusieve informatie te ontvangen over de presale en de lancering van Memeinator, kun je je aanmelden via het formulier op de website van Memeinator.

Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.