Wederom een mooie mijlpaal voor het Cardano (ADA) netwerk. Onlangs werd bekend dat er ondertussen al meer dan 800.000 unieke non-fungible tokens (NFT) zijn gemint, ofwel gecreëerd, op het netwerk. Het laat nogmaals zien dat het Cardano netwerk blijft groeien en dat het de strijd met concurrenten aan blijft gaan.

Cardano NFT’s

De nieuwe mijlpaal werd bekend gemaakt door NFT MAKER, een platform dat gebouwd is op het Cardano netwerk en dat gebruikers in staat stelt NFT’s te maken. Zij geven aan dat al meer dan 800.000 NFT’s gemaakt zijn met het NFT MAKER protocol.

Over 800 000 #NFTs have been minted using https://t.co/MAZ1ocF75R pic.twitter.com/MJaZlOy1Qb

— NFT-MAKER – $NMKR – Whitepaper out now! (@nftmakerio) March 6, 2022

Een van de crypto projecten die het platform gebruikt om zijn NFT’s te slaan is CardanoPeakz. In een reactie op de tweet, kondigde het project ook de toevoeging van nog meer NFTs aan. NFT MAKER werd gelanceerd als een manier om de instapdrempel voor NFT’s voor gebruikers, artiesten en merken te verlagen. Daartoe heeft het een hele set van tools gecreëerd die gebruikers kunnen inzetten zonder enige technische kennis van coderen.

Cardano groei

Hoewel de huidige koers van ADA dit misschien niet per se laat zien, gaat het achter de schermen behoorlijk goed met cardano. Er zijn de laatste tijd behoorlijk wat belangrijke mijlpalen bereikt door het netwerk en er staan een boel mooie dingen op de agenda voor het project. Veel mooi nieuws dus in het cardano nieuws

De totale waarde die is vastgezet op de Cardano blockchain, of wel de total value locked (TVL), is de afgelopen maanden tot nieuwe hoogtes gestegen. Volgens data van DeFi Llama staat de TVL van Cardano op het moment van schrijven zelfs op een all-time high. Er is zeker $141 miljoen vastgezet op het Cardano ecosysteem.

Daarnaast groeit het aantal nieuwe Cardano wallets in een rap tempo. Alleen al in februari kwamen er bijna 110.000 nieuwe wallets bij. Aan het begin van februari werden er elke dag meer dan 5.000 nieuws wallets door gebruikers aangemaakt! Uiteraard komt hier nu de mooie mijlpaal van 800.000 NFT’s op Cardano bij.

Vind hier een gratis uitgebreide Insider-analyse van Cardano.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.