Ondanks de kleine correctie die ervoor zorgde dat bitcoin weer rond de $40.000 stond wist bitcoin toch weer boven de $43.000 te komen in enkele uren. Doordat bitcoin zo aan het fluctueren is denken analisten en investeerders dat er een flinke breakout aan zit te komen. Op het moment denken fundamentele analisten dat deze breakout waarschijnlijk naar boven zal gaan.

Een stap dichter bij een wettig betaalmiddel

De vice-minister van het Maleisische ministerie van Communicatie en Multimedia heeft onlangs voorgesteld dat het land cryptovaluta als wettig betaalmiddel moet accepteren, doordat er steeds meer jonge mensen cryptocurrencies gebruiken. “We proberen te zien hoe we dit kunnen legaliseren, zodat we jongerenparticipatie in crypto kunnen ontwikkelen en hen kunnen helpen,” zei Zahidi Zainul Abidin.

Maleisië loopt voorop als het gaat om  de adoptie van crypto. Afgelopen oktober toonde de cryptocurrency-adoptie-index van Finder aan dat Nigeria het hoogste cryptocurrency-adoptiepercentage ter wereld had met 24,2%. Op de tweede en derde plaats staan Maleisië en Australië respectievelijk. In deze drie landen wordt er vooral in bitcoin, ethereum en cardano geïnvesteerd. In Maleisië kunnen mensen investeren in cryptocurrencies die als effecten worden beschouwd.

Hoewel regulering nog altijd een probleem blijft voor de adoptie en toepasbaarheid van bitcoin, zien investeerders en overheden toch potentie in BTC. Volgens Alejandro Zelaya, de minister van Financiën van El Salvador, is er een vraag van maximaal $1.5 miljard naar de bitcoin-obligaties in het land

Een mijlpaal voor de institutionele belegger

Goldman Sachs zal, volgens een CNBC rapport, binnenkort gaan aankondigen dat zij de eerste grote bank uit de Verenigde Staten is die over-the-counter crypto trading gaat aanbieden. Goldman Sachs zal samen met Galaxy Digital een bitcoin gerelateerd financieel product uitbrengen. Dit product zal een non-deliverable optie genoemd worden. 

Een over-the-counter transactie is een transactie die wordt gedaan zonder de hulp van een exchange. “Deze transactie is de eerste stap die banken hebben genomen om namens hun klanten directe, aanpasbare blootstellingen aan de cryptomarkt aan te bieden,” zegt Damien Vanderwilt, co-president van Galaxy Digital. Derivatenhandel zorgt ervoor dat investeerders toch exposure kunnen krijgen aan cryptocurrency terwijl ze minder risico lopen op de volatiele bewegingen in de prijs. Deze manier van traden zal beschikbaar worden gesteld aan institutionele investeerders. De verwachting is zodra een bank dit doet, meerdere zullen volgen. 

Maximaliseer je winst met 100x hefboom futures trading

Hoewel de wereldwijde financiële markten nog steeds kwetsbaar zijn door de invasie in Oekraïne en de stijgende energieprijs/olieprijs, zien we alsnog een positief vierjarig moving average die blijft stijgen. Naarmate de acceptatie van bitcoin toeneemt kan het zijn dat bitcoin beter bestand wordt tegen volatiliteit en kan de markt het recente bearish sentiment van zich afschudden.

Futures trading maakt het voor traders mogelijk om te wedden op de fluctuaties in de koers van crypto en daar winst mee te maken. Met de 100x hefboom van Bexplus wordt je inzet verhoogd, wat ervoor zorgt dat je veel geld kunt verdienen met een lage inleg.

Stel dat je denkt dat de bitcoin koers terug zal stijgen boven de $43.000 en je opent een 100 long positie op $40.000, dan krijg je een winst van ($43.000 – $40.000) * 100 BTC / $43.000 = 6,97 BTC. Hier hoef je slechts 1 BTC voor te gebruiken van je eigen geld. Zo profiteer je van een ROI van 697%.  

Bexplus biedt een hefboom van 100x in coins verschillende cryptocurrencies zoals: BTC, ETH, DOGE, ADA en XRP future contracten. Het platform wordt al gebruikt door miljoenen traders van over de hele wereld, waaronder uit Amerika, Japan, Korea en Iran. Bij Bexplus hoef je geen KYC proces te doorlopen, betaal je geen transactiekosten op je stortingen, krijg je de meest aandachtig services zoals 24/7 1-op-1 klantenservice en een persoonlijke account manager.  

Andere opmerkelijke functionaliteiten

100% stortingsbonus

Bexplus biedt een bonus van 100% voor elke storting, waardoor je grotere posities kunt openen en meer winst kunt behalen. Wanneer je 1 BTC stort ontvang je 2 BTC op je account. Je kan tot wel 10 BTC krijgen voor elke storting! (Bonussen zijn niet opneembaar, de winst die via de bonus behaalt wordt wel.)

Bexplus BTC Wallet

Wanneer je niet aan het traden bent kan je je BTC ook in een wallet bewaren waar je 21% rente per jaar krijgt zonder enig risico, wat ongetwijfeld een van de hoogste rentes is op de markt.

Kopieer goede traders

Met de copy trading functionaliteiten van Bexplus kan je automatisch de trades van andere winstgevende handelaren kopiëren. Dit kan zeer handig zijn voor traders die net beginnen met handelen, of voor degenen die niet zoveel tijd heeft om zelf onderzoek te doen naar welke cryptocurrencies hij kan traden.

Een demo-account met 10 BTC

Ook biedt Bexplus een demo account met 10 BTC die je kan helpen bij het leren hoe je moet traden zonder dat je zelf enig risico hoeft te lopen. Met deze mogelijkheid kan je ook leren hoe je de markt moet analyseren en hoe je de tool-kit kunt gebruiken met je demo account.

24/7 geld opnemen en klantenservice

Je kan op elk gewenst moment geld opnemen van je account en alle stortingen die je hebt gedaan terugkrijgen binnen 30 minuten tijdens kantoortijden. Daarnaast mocht je problemen ondervinden kan je contact opnemen met de klantenservice via verschillende kanalen, zoals e-mail of de live webchat.

Mobiele app

Met de Bexplus App kan je vanaf waar je ook bent je account beheren en trades plaatsen. De app biedt ook verschillende tools zoals live grafieken, nieuws alarms en nog veel meer dat je kan helpen bij het traden. Download de Bexplus app in de Apple Store en op Google Play.

Klik hier om een account te maken op Bexplus en krijg een bonus van 100% over je storting.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.