In de Premium omgeving van Crypto Insiders worden dagelijks actuele technische analyses gedeeld door ervaren analisten. De afgelopen periode kwam Polygon (MATIC) hier regelmatig ter sprake. In deze rubriek blikken we terug op deze technische analyse en brengen we de recente ontwikkelingen en verwachtingen voor de komende periode in kaart. Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, dan kun je deze eenvoudig stellen in onze Discord community, hier staan onze technische analyses doorgaans 48 uur eerder klaar voor onze leden.

Wat is Polygon (MATIC)?

Het doel van Polygon is in essentie om Ethereum (ETH) te verbeteren. Zij geven aan dat er bij Ethereum genoeg tekortkomingen zijn. Dit zijn problemen als een hoge gas fee (transactiekosten) en een lage transactiedoorvoer.

MATIC wil dus de schaaloplossing zijn voor het netwerk. Met het project proberen zij voor een oplossing te zorgen waardoor er grote hoeveelheden transacties in een korte periode verwerkt kunnen worden zodat dat doorvoer verbeterd wordt en hierdoor ook de transactiekosten door zakken.

Laatste Polygon nieuws

Hoewel de koers van MATIC het iets minder goed doet dan een aantal maanden geleden is de coin op ander gebied toch wel flink gegroeid. Afgelopen kwartaal was namelijk een erg goed kwartaal voor het project. In Q2 zijn het aantal unieke adressen namelijk met 12% gestegen.

Ook was te zien dat het transactievolume voor MATIC met 4% is gestegen ten opzichte van Q1. Dit geeft dus aan dat er ondanks een bear markt genoeg interesse is in de cryptocurrency.

1/ Ready for some Q2 stats?#Polygon PoS is now home to 5.34M unique addresses, a 12% increase from Q1.

Total Q2 transactions increased 4% to 284M and network revenue was $5.56M.

Average cost per transaction fell 49% to $0.018.

Let’s take a look at #DeFi, #gaming and #NFTs.

— Polygon – MATIC (@0xPolygon) July 26, 2022

Wat zijn de verwachtingen voor Polygon?

Of bovenstaande ontwikkelingen nog verdere impact gaat hebben op de prijs is afhankelijk van een groot aantal factoren die dagelijks verschillen. De crypto-markt is immers zwaar onderhevig aan economische gebeurtenissen en traditionele aandelenmarkten. Daarom is het soms lastig om het juiste moment te bepalen om in een bepaald project te investeren. Een technische analyse kan bijvoorbeeld helpen bij het bepalen binnen welk tijdspan een cryptovaluta interessant (kan) zijn om te kopen of verkopen. Op basis van bijvoorbeeld de beleggingsgeschiedenis en het identificeren van patronen in prijsbewegingen.

Technische analyse MATIC koers

De analisten in de Discord community van Crypto Insiders hebben recent een nieuwe analyse gedeeld voor MATIC. Hierin geven de analisten aan nog een korte stijging te verwachten voordat de koers in een verkoopzone komt. De Elliott Wave telling eindigt hier ook. Er is een duidelijk 12345 patroon te herkennen, waarbij we nu in de vijfde wave zitten. Mocht de koers dit niveau raken wordt er mogelijk een correctie verwacht.

Wil jij dit soort analyses eerder lezen? Neem dan ook een kijkje in de Premium omgeving. Hier kan je ook direct in contact komen met verschillende analisten en crypto enthousiastelingen die klaar staan om jou te helpen!

afbeelding 1: Bovenstaande MATIC analyse is op 28 juli 2022 in onze Discord omgeving voor leden gedeeld.

MATIC kopen of verkopen?

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we onze premium leden op de hoogte te houden.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.